De atunci au trecut 6 ani, dar abia acum au reusit procurorii sa-l trimita in judecata pe medicul acuzat de parinti.

Bietii oameni nu-si pot reveni, mai ales ca un an inainte mai pierdusera un copil de aceeasi varsta. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional!

Nimic si nimeni nu le-o mai intoarce pe Raluca din pamant. Dar, macar acum, la sase ani de la dureroara pierdere, parintii simt ca se face lumina in cazul mortii fiicei lor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Procurorii au dispus trimiterea in judecata pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa si fals intelectual"
10 august 2011, a fost ultima zi din viata copilei. Internata pentru o banala amigdalita, fata a sfarsit ucisa de neglijenta medicului, spun procurorii. Daca s-ar fi respectat procedurile, tanara ar fi trait si-acum.

"Nu a dispus efectuarea testului obligatoriu de alergie la medicamente, anitbiotic, inainte de initierea acestui tratamet.

Dupa decesul pacientei, a refacut foaia de obserrvatie consemnand menituni suplimentare care nu corespund realitatii", spun procurorii.


In mocirla pe care anchetatorii sustin ca au scos-o la iveala ar fi fost implicata si o asistenta, cercetata si ea in acelasi dosar. Desi cu acuzatii grave in spate, ambele continua sa lucreze in sistemul medical. 


Odata cu Raluca, au murit si parintii ei.
De dor, de durere, cate putin, in fiecare zi.

"Numai cine a trecut prin asa ceva cunoaste si stie ce se intampla. Asa ceva nu se uita prea curand", spune tatal fetei.

Drama familiei e tulburatoare. Si-au pierdut ambii copii in jurul aceleiasi varste: 17 ani.

Cei doi frati au fost inmormantati unul langa celalalt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si