Mihai Onicaş de la Survivor România a trecut prin clipe cumplite în septembrie 2009, când a murit colegul său de cameră de la echipa naţională de tineret. „Portarul Alexandru Iatan, decedat după un banal antrenament al formaţiei Dunărea Giurgiu, a murit înecat cu propria vomă. Tânărul internaţional de juniori, în vârstă de numai 19 ani, s-a prăbuşit pe teren, în urma unei faze aparent banale: o minge şutată din penalty de un coleg l-a lovit în stomac”, a relatat prosport.ro.

( vezi cine va prezenta Survivor Romania)

Citeste si: Vedetele Survivor, fața-n față cu viețuitoarele din junglă! Ruby a fost atacată de șarpe

Citeste si: Concurenți Survivor România. Lista completă a concurenților Survivor 2020

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Elena Ionescu, Grațiela Duban, Cristina Șișcanu și Asiana Peng își testează limitele la Survivor! Care sunt cele mai mari temeri ale concurentelor: "Plâng fără oprire, mi-e foarte frică de..."

„Medicii din Giurgiu au efectuat ieri autopsia, iar raportul întocmit de ei s-a terminat cu o concluzie seacă: jucătorul a suferit un stop cardiorespirator, cu edem pulmonar”, s-a mai scris despre decesul lui Iatan.

„Onicaş de la Steaua a fost coleg de cameră cu Iatan la echipa naţională de tineret. Acesta spune că vrea să meargă neapărat la înmormântarea portarului. Acesta a rămas înmărmurit în momentul în care a aflat că prietenul său nu mai este în viaţă”, scria sport.ro.

Mihai Onicaş de la Survivor România a suferit enorm: "Îmi spunea că e tare fericit"  

"Doamne, nu-mi vine să cred. Mi s-au tăiat picioarele când am aflat. Era un super băiat. Am fost colegi de cameră la naţionala de juniori. Nu cred că avea probleme de sănatate. Am vorbit cu el ultima dată pe internet şi imi spunea că e tare fericit că a prins echipa mare la Astra Ploieşti. Aş da orice să mă duc la înmormantare, dar nu ştiu dacă pot. Voi cer voie şi împreună cu Alexe să mergem să ducem o coroană", a spus Onicaş.

Mihai Onicaș este singurul fotbalist din lista celebrităților care vor merge în Republica Dominicană la Survivor România, cel mai tare show de supraviețuire al anului 2020, care va fi transmis în exclusivitate la Kanal D. Din distribuția emisiuniii fac parte: Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni, Ioana Filimon, Bogdan Vlădău, Cristina Șișcanu, Lino Golden, Asiana Peng și Grațiela Teohari Duban. Mihai are 29 de ani și în prezent joacă în liga a treia, la Unirea Dej.  Din 2010, Onicaș a fost împrumutat de FCSB la diverse echipe din Liga 1. A jucat la Poli Iași, Târgu Mureș, Unirea Urziceni sau Viitorul.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si