Vremea rece a dat bătai de cap autorităților, după ce mai multe drumuri au fost închise din cauza zăpezii, dar și polei ului.

Un sector din Autostrada A 1, în judeţul Sibiu, a fost înschis, duminică seară

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe A1 Sibiu – Deva, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (polei) administratorul drumului a impus închiderea totală a traficului pe ambele sensuri, între km 225  întrare/ieşire  A1- DN7 şi 237 nod rutier mun Sibiu”, a transmis Centrul Infotrafic.

Citește și: Mașini înzăpezite în Neamț. Ce drumuri naționale sunt închise din cauza zăpezii- LISTA actualizată

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să aibe mașinile echipate cu anvelope de iarnă, să reducă semnificativ viteza, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor pentru reducerea vitezei. 

O adolescentă de 14 ani a murit în urma unui acicdent rutier 

Pompierii au intervenit duminică seară, la un accident rutier ce a avut pe DN 1, în localitatea Bucea, comuna Negreni. 

Citește și: VIDEO-Drumuri închise, sute de mașini blocate în zăpadă- LISTA completă de la Centrul Infotrafic

Adolescenta de 14 ani a fost găsită inconștientă de către echipele medicale, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, aceasta a decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si