Prin intermediul emisiunii “Asta-i România!” vom face cunoștință cu Daniel Iancu, un scriitor talentat, retras, care de ceva vreme are parte de o situație neobișnuită.  

Daniel Iancu, care scrie de la 12 ani, trăiește într-o lume a cuvântului așternut pe hârtie. Pe acest om nu-l interesează nici hainele, nici luxul de acasă și nici mașinile. Fiecare ban l-a investit în biblioteca imensă care îi ocupă întreg apartamentul.

Bărbatul are atât de multe cărți încât s-a extins și pe palierul etajului cu o minibibliotecă.

Citește și: Dragoș, luat la ochi de Bianca și Vlădaia la „Insula de 1 milion”! Cine este tânărul chipeș care le-a astras atenția celor două tinere

Povestea lui Daniel Iancu, prezentată duminică, la „Asta-i România”

Speriați, unii dintre vecinii acestuia s-au grăbit să meargă la asociația de proprietari și să-l  reclame, invocând faptul că blocul se poate prăbuși sau că imobilul poate să ia foc cu ușurință, de la atâtea cărți depozitate de scriitor.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tot duminică, la “Asta-i România!”, călătorim la Cluj pentru a afla povestea lui badea Vasile, un bătrân care își cântă viața în doine și care se numără printre ultimii rapsozi ai Transilvaniei.

Considerat un adevărat tezaur uman viu, deoarece încă mai ține în viață o tradiție autentică, badea Vasile farmecă și prin multitudinea de povești pe care le știe.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Călătorie prin seducătoarea Țară a Bârsei

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si