La cei 24 de ani își manageriază singur propriile afaceri, conduce un Lamborghini de peste 300 de mii de dolari și își construiește casa din vis într-un paradis! Sebastian Ghiorghiu este născut și crescut în Statele Unite, locuiește în Detroit,  însă părinții lui sunt originari din România. Au plecat peste ocean în anii '80, în speranța că vor avea o viață mai bună, dar nu le-a fost ușor să o ia de la început într-o țară străină.

Citește și: Teo Trandafir și Alexandra Ungureanu, momente inedite în studioul Radio Impuls, la "Bară la bară"

Tatăl lui Sebastian era muncitor pe șantier, iar mama lui era menanjeră. Chiar dacă munceau de dimineață până seara, nu reușeau să-i acopere lui Sebastian și celor 3 frați mai mari, toate cerinţele fireşti.  Tânărul milionar de azi recunoaște că expresia "n-avem bani" i-a marcat copilăria, dar l-a și ambiționat să muncească și să-și depășească condiția. A început să muncească de la 16 ani în diferite fast-food-uri, într-o spălătorie auto, a îngrijit bătrâni și a restaurat mobilă veche.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pentru Sebastian Ghiorghiu drumul către succes poate nu a fost foarte lung, dar cu siguranță a fost greu și plin de sacrificii.

Astăzi, tânărul milionar de origine română a investit în mai multe domenii și deține diverse afaceri. Chiar dacă acum are tot ce își dorește, nu uită de unde a plecat, știe că banii vin și pleacă, important e să nu te pierzi pe drumul propriului succes. 

Citește și: Gala reality-ului “Casa iubirii” a plasat Kanal D duminică pe prima poziție in topul audiențelor, la nivel național și la orașe

Povestea lui ține acum prima pagină a ziarelor de peste ocean și o veți cunoaște și dumneavoastră duminică, începând cu ora 14.30, la "Asta-i România!", prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si