Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Se pare că după ororile comise asupra celor două fete, Gheorghe Dincă ar fi devenit foarte credincios. Credința i-a devenit sursă de inspirație "monstrului din Caracal" care și-a făcut mai multe tatuaje inspirate din Biblie, potrivit informațiilor transmise de gandul.ro.

Ce tatuaje și-a făcut Gheorghe Dincă: "Dumnezeu mă vrea viu" 

După ce le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și a Luiza Melencu, Gheorghe Dincă se pare că a devenit foarte credincios. Bărbatul ar fi solicitat în Arestul Central al Poliției Capitalei să fie vizitat de un preot, potrivit aceleiași surse. "Monstrul din Caracal" ar fi avut nevoie de o îndrumare teologică cu privire la ce i se întâmplase. Se pare că în timp ce era arestat, a căscat, iar în acel moment și-ar fi amintit o rugăciune pe care o uitase de când era copil.

Citește și: Pensia pe care o are în continuare Gheorghe Dincă, chiar dacă este închis „Monstrul din Caracal” trebuie să plătească despăgubiri de sute de mii de euro familiilor celor două tinere

Ce tatuaje și-a făcut Gheorghe Dincă, "monstrul din Caracal". S-a inspirat din Biblie

[Sursa foto: Captură video/Facebook]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Legătura lui Gheroghe Dincă cu Dumnezeu s-ar fi stins când a fost transferat la Penitenciarul Craiova, din cauza unui conflict cu preotul închisorii. După scandal, "monstrul din Caracal" a trecut în religia penticostală, la care a renunțat ulterior și a reluat calea ortodoxiei.

Conform sursei citate anterior, Gheorghe Dincă ar crede că Dumnezeu are un plan divin pregătit pentru el: "Dumnezeu mă vrea viu". Mai mult decât atât, ucigașul celor două fete este sigur că în anul 2070 își va schimba cartea de identitate, având 117 ani.

Gheorghe Dincă și-ar fi tatuat în închisoare citate și versete din Biblie. "Monstrul din Caracal" ar fi fost tatuat cu funingine de la un cauciuc ars, de către un deținut, mai informează sursa citată.

Citește și: VIDEO Casa lui Gheorghe Dincă a ajuns astăzi o ruină! Locul unde a fost dusă Alexandra Măceșeanu pare desprins dintr-un film de groază

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Ce tatuaje și-a făcut Gheorghe Dincă, "monstrul din Caracal". S-a inspirat din Biblie

Gheorghe Dincă a spus adevărul. Ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

La cinci ani de la tragedia care a cutremurat întreaga țară, Gheorghe Dincă a recunoscut ce le-a făcut celor două fete, Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. "Monstrul din Caracal" a declarat că nu le-a omorât pe fete, ci le-a vândut unor traficanți de carne vie.

„Pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu le-am omorât, ci le-am vândut! Eu am dat toate detaliile în fața instanței, însă nu au vrut să verifice informațiile. Până și familiile fetelor le-au cerut magistraților să verifice toate detaliile pe care le-am spus, însă nu au făcut acest lucru.

(…) În dosarul în care m-au condamnat n-au avut nicio probă solidă. Expertizele medico-legale contrazic afirmațiile procurorilor”, a declarat, Gheorghe Dincă pentru Spynews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si