Close sidebar
Close sidebar

Dupa familia din Cluj, o alta femeie sustine ca e ruda cu barbatul care apare pe pachetele de tigari comercializate in Europa

De pe patul de spital ar fi ajuns fara acordul familiei pe pachetele de tigari din toata Europa! Este descoperirea facuta de o familie de romani care lucreaza in Marea Britanie, in urma cu doua luni.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Au inlemnit cand si-au dat seama ca imaginea tatalui lor este folosita pentru a exemplifica efectele negative ale fumatului. Culmea, barbatul nu era fumator, iar fotografia ar fi fost facuta cand era sub anestezie, intr-un spital din Cluj-Napoca.

Acum, Jodi Charles, o englezoaica de 42 de ani, a fost socata cand fiica ei de 14 ani si-a recunoscut pe bunicul ei pe pachetul de tigari. Femeia sustine ca e sigura suta la suta ca imaginea de pe pachetul de tigari apartine tatalui ei, David Ross, care a murit in 2015, la varsta de 66 de ani.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Barbatul, fost sofer pe ambulanta, ar fi murit din cauza mai multor probleme de sanatate, la un spital din Essex, dupa ce a fost internat acolo 10 luni. Jodi e de parere ca cineva i-a facut o fotografie tatalui ei, in timp ce era inconstient in pat, noteaza mirror.co.uk.

Atat spitalul, cat si Comisia Europeana neaga acuzatiile femeii, insa ea e dispusa sa demonstreze contrariul.

Presa internationala scrie ca un spaniol sustine ca in aceeasi imagine apare chiar el. In fotografia din articol apare o imagine asemanatoare. Alta persoana spune ca ar fi vorba de tatal sau. Articolele sunt din 2016 si pana acum nu s-a facut lumina in acest caz. Doar o expertiza poate stabili legatura clara dintre o anumita persoana si avertismentul de pe pachetele de tigari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI