Pe site-urile diverselor magazine, reducerile fac legea. Multe dintre produse au preturi atat de mici, incat parca te imbie sa le cumperi.  De la detergenti, comsetice si pana la electrocasnice, toate sunt la preturi injumatatite.  Din pacate, insa, la fel sunt si portofelele romanilor, care abia reusesc sa treaca peste luna inceputului de an.

Daca in urma cu doar cateva saptamani nu aveai loc nici sa arunci un ac prin hipermarketuri, acum acestea sunt aproape goale.

La fel sunt si cosurile de cumparaturi, care par sa fie prea mari pentru lista prea mica.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață! Familia și prietenii i-au fost alături până la sfârșit. Video cutremurător: „Foarte trist era”- wowbiz.ro

Cheltuielile in exces realizate de sarbatori fac ca prima luna din an sa fie, de departe, cea mai saraca in ceea ce priveste bugetele. Iar asta se reflecta si in modul in care au ales roamanii sa circule. Taximetrstii, spre exemplu, si-au micsorat profitele cu zeci de procente.

Nici florariile nu stau "pe roze".

Iar luna aceasta, pentru ca portofelele sunt mai subtiri decat de obicei, chiar si florile au "intrat" la reduceri!

Insa indiferent cat de ofertanti sunt comerciantii, cand bugetul este limitat, nimic nu poate intra in "voia" buzunarului si asa ultra-solicitat.  Sperantele tuturor sunt amanate pentru luna februarie, cand, odata cu Dragobetele, ar trebui sa creasca din nou pofta de cumparaturi spre bucuria comerciantilor.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si