O noua zi de luni, o noua rubrica Salvam suflete! De data aceasta avem in desfasurator doua povesti cu final fericit. Prima este a Mariei. Magarusa salvata de la moarte chiar in seara de sfanta Maria, dupa ce a fost lovita de o masina si lasata sa agonizeze la marginea drumului.

Alaturi de cativa oameni saritori incercam sa o urcam in duba noastra. Nu este cel mai bun mijloc de transport pentru ea insa facem tot ce ne sta in putere sa ne asiguram ca totul va fi bine.

Odata ajunsi la adapostul asociatiei Kola Kariola, magarusa este bandajata si acoperita cu paturi. Pare sa aiba si pofta de mancare insa nu poate manca din cauza loviturii pe care a primit-o.

Noaptea a trecut greu insa Maria a fost supravegheata pana la sosirea medicului veterinar. A doua zi, atmosfera pare sa fie una buna. Asteptam totusi sa vedem ce ne spune specialistul.

Medicul vede ceva suspect pe interiorul maxilarului, insa nu stie exact ce este. Poate fi chiar o bucata de os sau un muschi perforat… Nu elucidam inca ce s-a intamplat cu maxilarul maguresei. Medicul palpeaza in continuare ceva ciudat.

Acum ca am scapat de o grija urmeaza interventia chirurgicala. Ovidiu, specialistul mereu prezent la datorie, mai face o ultima verificare pentru a fi sigur ca maxilarul este la locul lui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Maria a fost anesteziata iar dupa aproape inca o ora in care rana i-a fost curatata si cusuta, arata de parca a trecut printr-o minune

Nu numai ca si-a revenit complet dar are si parte de un tratament asa cum n-a vazut Parisul. O pedichiura corespunzatoare la domiciliu alaturi de sotul ei Gheorghita este ceva normal acum la noua ei casa.

Nu ne speriem caci Dan este alt locatar de la adapostul vesel. De ce spunem vesel? Pentru ca pe zi ce trece ne mai pricopsim cu cate un prieten. La doar cateva zile dupa sosirea magarusei alta poveste avea sa inceapa aici….

„Cainele asta mare de unde l-ai mai salvat? Bai, Daniele, povestea lor. M-a sunat soacra-mea! Era dimineata, eram si eu linistit la cafea si plamgand ma intreaba daca am bani. Am intrebat-o si de ce. Si mi-a spus ca o vecina are un vitel pe care vrea sa il sacrifice si ca e 10 lei in viu kg! Iti dai seama ca am inebunit”, povesteste tanarul.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Insa vitelul nu putea sa plece la noua lui casa fara mama lui. Cel putin asta a simtit Marius atunci cand a fost sa-l adopte. Asa ca planul s-a schimbat.

Asadar mama si fiul sau au fost luati la pachet pentru a-si petrece viata la adapostul asociatiei Kola Kariola. Aici vor avea parte de o vacanta pe viata in conditii de all inclusive alaturi de cei mai buni prieteni.

Laptele proaspat obtinut in urma festinului cu cereale delicioase nu ramane nici el neconsumat. Puisorii salvati de noi in urma cu doua luni din adapostul de la Campina asteapta micul dejun. Iar dupa o masa copioasa urmeaza portia de afectiune.

Si am incalecat pe-o sea si v-am spus povestea asa…Insa nimic din ce vedeti nu ar fi posibil fara ajutorul dumneavoastra. Va multumim ca va implicati sic a sustineti aceasta activitate de umanitate pentru prietenii necuvantatori. Asociatia Kola Kariola va asteapta sa vizitati adapostul si sa va bucurati de rezultatele obtinute impreuna….


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si