Desi are 47 de ani, individul din imagini este gata sa aiba prunci in orice colt din tara! Este doar unul dintre cei care au postat anunturi pe internet.

Barbatul este retinut pe internet, insa fata in fata ne arata fofografii cu ceilalti copii pe care ii are! Ne ofera garantie ca micutii vor fi sanatosi: „ Am doua fetite gemene cu fosta sotie si un baiat! Sunt sanatosi, nu este nicio problema! Putem sa facem si analize? Chiar vreau!”

Ne asigura ca nu are pretentii sa isi mai vada vreodata copilul.

Doua salarii minime pe economie, atat cere un alt vanzator de material seminal! „Pana in 25 asa, cu totul. Pana in 25 de milioane Conteaza si aspectul acum, sa nu va suparati pe mine.V-am spus eu nu arat naspa”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sustine ca este din Moldova dar, acum nu se afla in tara! Se intoarce insa, daca este platit!

Ani grei de puscarie risca acesti indivizi. Legea pedepseste vanzarea de celule umane dar si publicarea de anunturi in vederea vanzarii cu inchisoare de la 2 la 5 ani.

Agentia de transplant recunoaste ca nu poate controla relatia dintre doi oameni. Cu atat mai mult cu cat acestia pot minti in fata unui notar ca formeaza un cuplu.

Prof.dr. Radu Deac, preşedintele Agenţiei Naţionale de Transplant: „Aceste anunturi sunt in afara legii. Nu as vrea sa va lasati prinsi in jocul asta, e periculos. Asta se numeste trafic de organe si e pedepsit de lege".

Specialistii le recomanda cuplurilor infertile sa apeleze la bancile internationale de material seminal. Acolo, donatorii sunt verificati temeinic atat din punct de vedere al sanatatii cat si al istoricului familial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si