De cate ori e lasata dezlegata, cateaua da iama ca turbata in gospodariile oamenilor. Gardurile si lanturile le smulge cu dintii, ucide dintr-o muscatura gainile si sare, neinfricata, la gatul porcilor grei de sute de kilograme.

"Am auzit porcii tipand. A sarit si la mine sa ma faca praf"

"Fata plange si e disperata. Nu vrea sa mai iasa afara. Ce sa fac?"

"A sarit la porci! A sarit si a mancat porcul"

"Cand am venit, cateaua era aici, pe jumatate prinsa, cu capul incoace.

Mi-era frica de ea. Mi-a fost frica."
Abia spre dimineata, oamenii au realizat dezastrul, cand au gasit cotetele goale si totul improscat cu sange.

Sase porci au ajuns in coltii cainelui. Unul dintre ei nu a mai putut fi salvat. Atacurile animalului scapat de sub control au ajuns sa-i tina pe oameni incuiati in case, de cum se lasa seara.

Omul din imagine intra in tarcul cainelui. In prezenta lui, fiara care a inspaimantat comuna pare blanda ca un mielusel.  

- De ce e dezlegata? Ca nu are voie sa fie dezlegat un astfel de caine.

Cainele nu este al lui. Animalul a fost lasat de proprietari in grija unei batrane de 83 de ani, care, deocamdata, e internata in spital.

Bogdan Dumitru, medic veterinar si dresor:  daca e depresiv, cainele poate sa si schibmbe comportamentul incercand sa atace animale, copii, oameni.


Rottweilerul este pe lista animalelor periculoase si trebuie tinut si crescut in conditii strice. Furiosi ca e mereu lasat dezlegat, proprietarii animalelor sfasiate au depus plangere la politie.  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si