Parca am intrat Siberia! De-o parte si de alta a drumului inzapezit, zeci de masini par abandonate: un tir de-a curmezisul ne-aduce cu picioarele pe pamant! Suntem in Romania, unde iarna... drumurile asa arata!

- Unde sunteti? La Sambra Oilor, judetul Maramures. A ramas blocat domnul? A ramas blocat si noi nu putem sa trecem.

In situatia barbatului care cere ajutor sunt toti cei care au incercat sa intre in Maramures prin sud-estul judetului: s-au trezit blocati in marea zapada si fara vreun colac de salvare la orizont, au incercat sa iasa singuri din
cosmar.  

-Aveti grija ca sunt niste seprentine de 90 de grade... Chiar 180 (n.r. de grade) Foarte incet (n.r. mergeti)...

-Alunec si eu, ce sa mearga masina?! Hai, hai, hai! Haideti! Nu poti, ca uite iti aluneca piciorul pe drum! Chiar nu poti sa impingi!

In nordul judetului, acelasi calvar! Doar pe sine s-ar putea urni din loc bietii soferi!!

Unii s-au urcat in masini ca sa ajunga la partia de la Cavnic, altii sunt doar in trecere- toti sufera insa din pricina aceluiasi cosmar: sub stratul gros de zapada... gheata e de-un deget! In lipsa vreunui utilaj de deszapezire, soferii se au doar unii pe-altii!

De nevoie, femeia de pe scaunul din dreapta e nevoita sa se dea jos din masina. Nu de-alta, dar si pe ea, si pe toti ceilalti i-ar putea prinde noaptea inzapeziti!

Pe buzele celor loviti de necaz sta o singura intrebare: unde sunt drumarii?

Utilajul mai mult i-a incurcat decat sa-i ajute pe bietii soferi.
In spatele lui, a fost nevoita sa astepte pana si ambulanta!

O sa tot avem parte de-astfel de imagini: meteorologii spun ca urmeaza zile de ger iar astazi va continua sa ninga la munte, cel putin pana la noapte.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si