Eclipsă parțială de soare 25 octombrie influențe. Sezonul eclipselor a reprezentat dintotdeauna un moment de transformare. Prima eclipsă din sezonul de toamnă are loc pe data de 25 octombrie 2022.

Eclipsă parțială de soare 25 octombrie influențe

Eclipsă parțială de Soare pe 25 octombrie 2022. Cum te influențează acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Pe 25 octombrie 2022 avem Eclipsă parțială de soare

Pe data de 25 octombrie 2022 Luna va interacționa cu Soarele, când o eclipsă parțială de Soare va apărea pe cer și îl va acoperi în mare parte din zonele Europei, a Orientului Mijlociu, dar și în părți din vestul Asiei, nordul Africii și Groenlanda.

Evenimentul din 25 octombrie va avea loc atunci când luna va bloca o parte din discul solar, așa cum este văzut de pe Pământ. Aproximativ 86% din suprafața Soarelui va fi acoperită de Lună. Oamenii vor putea admira acest fenomen din zonele Europei și ale Asiei. 

Citeste si: Orionidele 2022. Ce sunt Orionidele și când va fi vizibilă ploaia de stele

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La 8:58 UT Luna va începe să blocheze o parte din Soare, urmând ca eclipsa maximă să aibă loc la ora 11:00 UT. Populația din America de Nord și Sud nu vor putea observa această eclipsă deoarece se va produce pe timpul nopții în America.

Următoarea eclipsă de Soare pentru cei de pe continentul american va avea loc pe 14 octombrie 2023 când vor putea observa o eclipsă inelară sau inelul de foc.

Cum te influențează Eclipsa parțială de Soare, în funcție de zodie

Află cum te va influența Eclipsa parțială de Soare din 25 octombrie 2022!

Citeste si: Horoscop 19 octombrie 2022. Zodia care ia o decizie drastică!

Eclipsă parțială de soare 25 octombrie influențe

Eclipsă parțială de Soare pe 25 octombrie 2022. Cum te influențează acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii au parte de zile dificile. Este o perioadă mai tensionată, iar unii dintre ei vor avea de pierdut în dragoste și asta mai ales din cauza geloziei.

Ar putea primi niște semnale mixte care vor pune ceva semne de întrebări partenerului sau partenerei. Nu acționa din impulsivitate și comunică mai mult cu calm și răbdare.

Taur

Pentru Tauri Eclipsa de Soare din 25 octombrie vine cu un nou val mai puternic în dragoste și parteneriate, așa că fii cu inima deschisă și acceptă schimbările care apar în viața ta. Problemele din viața amoroasă pot apărea și ele și puteți descoperi ceva la care nu vă așteptați. Comunică și încearcă să ai mai multă încredere în tine, în partener și în relația de dragoste pe care o ai.

Gemeni

Ai mai multă grijă de tine. Mintea, corpul și sufletul tău ar putea avea de suferit. Apar schimbări în ceea ce privește munca și stilul tău de viață. Fii disciplinat, ai grijă la stilul de viață și nu neglija sănătatea, ai încredere în instinctul tău.

Rac

Pentru Raci lucrurile se vor clarifica, apar experiențe în dragoste, clipe de bucurie și momente frumoase. Relaxează-te și bucură-te de timp petrecut cu propria ta persoană pentru a-ți pune gândurile în ordine.

Leu

Leii au parte de surprize. Vor avea parte de surprize sau pot apărea câteva probleme atunci când se vor aștepta mai puțin. Poate fi vorba despre începerea unui nou capitol care are legătură cu modul în care te înrădăcinezi.

Este o perioadă bună pentru a te gândi la viitor. Ia-ți timp și planifică lucrurile pentru următoarele luni.

Fecioară

Încearcă să faci lucruri noi cum ar fi să înceți o limbă străină sau o nouă tehnică pentru locul de muncă. Ar putea fi câteva zile dificile și ar putea fi greu să ia niște decizii. Ai răbdare și nu te avânta în luarea deciziilor.

Balanță

Pentru Balanțe ar putea apărea câteva probleme în relația cu banii, cheltuielile. E un moment bun pentru a face un pas în spate și pentru a-ți face un plan bine pus la punct. Poți pune ceva bani deoparte pentru a-ți realiza un vis pe care îl ai de mult. Pot apărea câteva cheltuieli care nu erau în plan.

Scorpion

Se numără printre cele mai afectate zodii de Eclipsa parțială de Soare. Este un nou început pentru corp, propria persoană și relația cu cei din jur. Acest moment te va aduce mai aproape de cine ești tu cu adevărat. Eclipsa va marca un punct important în viața ta.

Citeste si: Horoscop săptămânal 17- 23 octombrie 2022. Totul se schimbă în viața acestor zodii!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Eclipsă parțială de soare 25 octombrie influențe

Eclipsă parțială de Soare pe 25 octombrie 2022. Cum te influențează acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Accentul este pe zona spirituală. Vei primi semne despre cum îți gestionezi sănătatea, relațiile cu cei din jur și starea ta de zi cu zi. Este un moment bun pentru a discuta problemele dificile cu partenerul de cuplu. Nu amâna chestiile importante, chiar dacă vor fi multe discuții de purtat.

Capricorn

Îți este atrasă atenția asupra prietenilor, comunicării și relațiilor cu cei din jur. Pot apărea noi colaborări și proiecte inedite care îți vor aduce succes, dar nu este cazul să te grăbești. Informează-te înainte de a intra într-o discuție unde nu cunoști toate cele necesare.

Vărsător

Cariera și reputația sunt principalele aspecte de care te vei preocupa la Eclipsa parțială de Soare. Vei lua decizia să începi lucrurile de la zero și să faci eforturi pe plan profesional. Este un moment bun pentru a învăța noi tehnici care să te ajute să îți dezvolți latura creativă pentru a ajunge acolo unde îți dorești pe plan profesional.

Pești

Eclipsa parțială de Soare din 25 octombrie va marca începutul unei relații cu călătoriile și perspectivele. Ești curios/curioasă să vezi cum sunt lucrurile și în alte culturi. Dacă te gândeai să te muți într-un alt loc acesta momentul pentru a face acest pas.

Citeste si: Horoscop 18 octombrie 2022. O zi tensionată pentru aceste zodii! Mare atenție, situații conflictuale!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si