Elena Merișoreanu este în culmea fericirii de când nepoata ei, Betty, i-a făcut cel mai frumos cadou, pe care îl putea primi înainte de ziua ei: un strănepot. Așa că bucuroasă din calea afară și îmbrăcată ca într-o zi de sărbătoare, solista de muzică populară a pornit la cumpărături pentru bebeluș.

Elena Merișoreanu, solistă de muzică populară: „De când aștept eu momentul acesta, să știi că niciodată nu m-am gândit.

Când aveam fetele mici mâ gândeam să le văd mari, să le văd la școală, să le văd măritate, să le văd cu copii. Am 4 nepoți, dar să ajung să fiu străbunică, nu mă așteptam.”

Artista a fost prima persoană care l-a ținut în brațe pe mezinul familiei, imediat după naștere.

Elena Merișoreanu, solistă de muzică populară: „La maternitate, pe ea încă o cosea, că a făcut cezariană, au ieșit fetele și mi l-au pus în brațe. E un sentiment care nu cred că prin vorbă poți să-l exprimi, a fost nemaipomenit, i-am mulțumit lui Dumnezeu că am ajuns să văd și strănepotul.”

Solista de muzică populară nu se uită la bani când e vorba despre familie așa că și-a propus ca strănepotul ei să fie cel mai elegant bebeluș din lume.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Elena Merișoreanu, solistă de muzică populară: „Mi-a zis nepoata-mea, nu mai cumpăra. că are foarte multe, are 10 zile, 2 săptămâni și tu te apuci să-i cumperi, dar îi iau și eu uitați-vă și voi cât sunt de frumoase.”

Chiar dacă mai este până la botez, Elena Merișoreanu se și gândește cum să-l organizeze, în stil tradițional.

Elena Merișoreanu, solistă de muzică populară: „Am să le impun la botez să fie îmbrăcat tradițional.”

Până atunci, străbunica Elena Merișoreanu nu se oprește în a cumpăra cadouri care să-i rămână amintire peste ani bebelușului.

Elena Merișoreanu, solistă de muzică populară: „Primul cadou va fi de maternitate, aici am să pun prima lui poză care a fost făcută cu mine. Îi voi da un cadou care vreau să-l păstreze tot restul vieții și să nu-l înstrăineze. Îi dau cel mai mare bănuț de aur.”

Între Elena Merișoreanu și strănepotul său este o legătură cu totul deosebită deoarece micuțul se oprește din plâns și se liniștește atunci când îi ascultă melodiile.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

Elena Merișoreanu, solistă de muzică populară: „Zice iar plânge, lasă că-și desface plămâni, poate dacă face plânge și face plămâni sănătos, măcar el să mă urmeze.”

Până la botezul care cel mai probabil se va ține la biserica, Sfântul Anton, străbunica Elena Merișoreanu se va ocupa de spectacolele pe care le are în vara aceasta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si