Alesia, Rebecca și prietenele lor sunt nerăbdătoare să decoreze casa pentru Paște după bunul lor plac. Totul se întâmplă sub atenția și îndrumarea mamei lor, Raluca și a celebrei lor bunici, Elena Merișoreanu.

Cum va petrece Elena Merișoreanu Paștele

Elena Merișoreanu, solistă muzică populară: ”Facem sărbătorile în familie, e cea mai frumoasă sărbătoare să ne alăturăm în aceste vremuri tulburi, să ne unim și să fim împreună.”

Raluca, fiica cea mică a Elenei Merișoreanu le-a lăsat pe micuțele sale să-și folosească imaginația și să transforme casa, în ”locuința iepurașului de Paște”. Așa că ouălele colorate, florile și tot felul de decorațiuni în formă de iepurași au devenit vedetele casei.

Cine o ajută pe Elena Merișoreanu să aranjeze masa de Paște

În timp ce fetițele dau culoare vilei, mama și bunica aranjează masa de Paște.

Elena Merișoreanu, solistă muzică populară: ”Suntem familie mare începem să facem pregătirile, mama a făcut cozonacii. A durat mult până m-am dus să-l cumpăr.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Iepurașul vine anul acesta cu o veste bună. Familia Elenei Merișoreanu se mărește, iar vedete va deveni străbunică.

Elena Merișoreanu, solistă muzică populară: ”Vor fi toți aici, de Paște, și mai avem o bucurie mare de tot în familie, o să fiu străbunică, nepoata mea o să aducă pe lume un băiețel și se mărește familia.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si