Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea si-a anuntat intentia de a candida ca independent la alegerile parlamentare din iarna

Deputatul Elena Udrea a anuntat, miercuri, ca va candida ca independent la alegerile parlamentare, ca va strange semnaturi in strada si isi va face o campanie ieftina pe Facebook, precizand ca nu s-a consultat cu fostul presedinte Traian Basescu, iar de aici drumurile lor se despart.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am luat decizia de a candida ca independent. O sa strang semnaturi in strada si o sa-mi fac o campanie ieftina pe Facebook.  Nu m-am consultat cu fostul presedinte. De aici drumurile noastre se despar t", a spus Elena Udrea, dupa ce s-a incheiat sedinta de judecata de la instanta suprema in dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea a precizat ca isi doreste sa ajunga sefa Comisiei de control al SRI.  "Am obligatia sa candidez la aceste alegeri, avand in vedere ce am facut in acesti ani", a mai spus Udrea.

In urma cu o saptamana, Elena Udrea spunea ca nu este hotarata daca va mai candida la alegerile parlamentare, sustinand ca este evidenta o implicare a Directiei Nationale Anticoruptie in activitatea politica.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

In 6 august, Udrea spunea, intr-un interviu pentru Digi 24, ca nu va candida la alegerile parlamentare, ca politica s-a degradat desi au venit tineri, care au avut "apucaturi capitaliste", dar au mostenit si practicile de nepotism de dinainte de 1989.

Despre Traian Basescu, ea a spus ca fostul presedinte "ramane un reper in politica romaneasca". Intrebata daca ramane apropiata de PMP, Elena Udrea a raspuns: "E partidul pe care l-am crescut, pe care l-am construit. Cel mai frumos proiect politic din ultimii 26 de ani a fost PMP. Raman apropiata, voi vota PMP, voi sustine liderii PMP".

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI