Andrei, copilul în vârstă de 12 ani din Pucioasa, județul Dâmbovița plecat cu colegii în excursie în Austria a avut parte de un destin tragic! Acesta a fost găsit fără suflare chiar în fața hotelului în care era cazat, mai exact în localitatea Wiener Neustadt.

Cum s-a produs tragedia din Austria?

Băiatul s-a prăbuşit de la fereastră în gol, de la aproape zece metri pe data de 1 decembrie.

Deși medicii ajunși la fața locului au încercat să-l readucă la viață, totul a fost în zadar, deoarece el nu a mai dat niciun semn vital. Părinții micuțului, devastați de vestea șocantă s-au dus într-un suflet în Austria pentru a fi alături de Andrei, dar și pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt în acea noapte.

”Tatăl meu a ajuns la două noaptea acolo, încă nu are un răspuns cert. A fost un copil foarte bucuros, care iubea viaţa, nu există aşa ceva. A crescut într-un mediu frumos. Un copil exemplu. A fost nesupravegheat. Un copil de 12 la etajul patru cu alţi copii de vârsta lui, nesupravegheaţi în cameră. Mai mult de atât ce pot să zic”,  a spus sora elevului.

Elev mort Austria

Continuă ancheta în cazul elevului mort în Austria.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: O fată de 12 ani din Năvodari, dispărută fără urmă. Ce s-a întâmplat cu Ionela Daniela Frâncu?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Până în acest moment, autoritățile au exclus posibilitatea unei sinucideri, însă merg pe alte piste.

Posibil ca și elevul să se fi dezechilibrat în momentul în care a vrut să iasă pe balconul fără balustrade, fie să fi fost împins de cineva din exterior. Presa din Austria susţine că Andrei ar fi vrut să se agaţe de partea superioară când s-a prăbuşit direct pe asfalt.  

Părinții lui Andrei sunt hotărâți să facă lumină în acest caz

Potrivit procedurilor, nu este exclus ca în perioada următoare să fie chemați la audieri cei doi profesori care i-au însoțit pe elevi în Austria. De asemenea, părinții sunt chiar hotărâți să o reclame pe profesoara de engleză care supraveghea grupul din care făcea parte și Andrei.

"Această activitate a fost organizată în mod particular de către cei doi însoțitori. Deci nu este o activitate organizată la nivelul școlii. Este o excursie organizată în afara școlii", informează Valentin Stancu, purtător de cuvânt ISJ Dâmbovița.

Elev mort Austria

Elevul de 12 ani, mort în Austria va fi adus de tatăl său în România.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Crimă șocantă în Olt! Un bărbat a fost decapitat, iar capul acestuia a fost descoperit într-o toaletă

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Nu este pentru prima oară când băiatul pleacă într-o excursie însoțit de același cadru didactic. El a mai fost și în țară, cât și în străinătate alături de colegii săi. Totodată, conducerea școlii nu a dorit să spună dacă profesoara de engleză s-a mai prezentat sau nu la cursuri. 

Preotul din Pucioasa spune că elevul era pasionat de parkour și nu este exclus ca el să fi încercat să-i imite pe cei care sar de pe acoperișuri. Miercuri, tatăl lui Andrei s-a dus din nou în Austria pentru a ridica trupul copilului său, pe care îl iubea atât de mult. Zilele următoare acesta urmează să fie condus pe ultimul drum de familie, dar și de cei apropiați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si