Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, ar fi închiriat celebrul Castel Bran, cunoscut și sub numele de castelul lui Dracula, pentru petrecerea de Halloween de anul acesta. La party ar urma să își facă apariția celebrități îndrăgite precum Angelina Jolie.

Citeste si: Elon Musk ar putea concedia aproximativ 75% din angajații Twitter

Cine a fost invitat la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran?

Printre invitații la grandioasa petrecere a lui Elon Musk, ar urma să își facă apariția miliardarul american Peter Thiel și partenerul său, Matt Danzeisen, care ar fi ajuns deja în București.

Printre participanți s-ar regăsi și fondatorul Google, Serghey Brin, Luke Nosek (co-fondator Paypal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), Larry Page (co-fondator Google), dar și celebrități îndrăgite din lumea artistică. La eveniment își vor face apariția și lideri de business, artiști, producători, etc.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit surselor Gândul, la evenimentul select ar urma să participe peste 200 de oameni importanți. Așadar, acesta ar putea fi cel mai important eveniment de acest tip din România.

Citeste si: Acesta este parfumul lansat de Elon Musk. S-au încasat vânzări de peste 1 milion de dolari în doar câteva secunde de la apariția produsului

Elon Musk, încasări de milioane din vânzarea noului său parfum: „Cel mai bun de pe Pământ”

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, și-a lansat propriul parfum, intitulat „Burnt Hair”, în traducere „Păr Ars”. Acesta s-a lăudar că a vândut peste 10.000 de sticle, care i-au adus încasări de milioane de dolari, în doar câteva ore, potrivit Reuters.

„Cu un nume ca al meu, să intru industria parfumurilor era ceva inevitabil. De ce oare m-am împotrivit atât de mult timp?!” , a scris Elon Musk, pe contul său de Twitter, unde se propune „vânzător de parfumuri”.

Într-un alt mesaj postat pe Twitter, Musk a susținut că produsul său este „cel mai bun din lume”.

Costul unei sticle de parfum costă 100 de dolari. Parfumul va putea fi vândut și în străinătate, începând cu primul trimestru al anului 2023.

Citeste si: VIDEO- Elon Musk prezintă roboții umanoizi care pot găti și satisface plăcerile sexuale. Când vor fi lansați și la ce preț vor putea fi achiziționați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si