Elon Musk a uimit prin declarații sale  despre viitorul omenirii. CEO-ul Tesla, care este unul din cei mai bogați oameni ai planetei a spus ce se va întâmpla până în anul 2030. El afirmă că tehnologiile inovatoare vor afecta foarte mult omenirea.

Citește și: Elon Musk, Halloween cu mama

După așa-zisa petrecere de la Castelul Bran, Elon Musk intră în atenția publicului după ce a achiziționat Twitter.

Acum el anunță ce se va întâmpla în anii următori, și în ce fel va afecta tehnologia omenirea. O mulțime de persoane sunt de părere că profețiile pe care le-a făcut unul din cei mai bogați oameni ai planetei se vor împlini.

Ce a declarat Elon Musk

Miliardarul prezice viitorul și îi șochează pe mulți. Fondatorul Tesla, care deține una din cele mai mari companii de producție de vehicule electrice, spune că, în curând, toate formele de transport vor deveni electrice. Miliardarul a menționat că: „Avioanele și navele și toate celelalte forme de transport vor deveni complet electrice. Nu pe jumătate electrice, ci complet electrice. Fără îndoială”.

Citește și: Primul lucru făcut de Elon Musk după petrecerea de Halloween: a concediat toți directorii de la Twitter

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Musk mărturisește că mașinile nu vor mai avea nevoie de șoferi, așadar, milioane de locuri de muncă vor fi amenințate.

„Există șanse destul de mari să ajungem să avem un venit universal de bază, sau ceva de genul acesta, din cauza automatizării. Nu sunt sigur ce altceva s-ar putea face. Asta este ceea ce cred că s-ar întâmpla. Cred că vom ajunge să facem un venit de bază universal.

Cred că va fi necesar”, declară vizionarul miliardar american.

Citește și: Vedete de la Hollywood, în vizită, la Biserica Neagră din Brașov

Luna trecută miliardarul a spus că vrea să folosească SpaceX pentru a duce oameni pe Marte până în 2025. La Congresul Internațional de Astronautică, miliardarul a mărturisit că vrea să trimită o navă spațială care să transporte oameni pe Marte în 2024, că vrea să colonizeze Marte și „să facă din ea un loc plăcut de trăit”.

O altă profeție făcută de Elon Musk este aceea că, în viitorul apropiat, oamenii vor ajunge animale de companie pentru roboți.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Nu va mai exista un volan la mașină. În 20 de ani va fi ca și cum ai avea un cal. Unii oameni au cai, ceea ce e frumos. Vom avea roboți dotați cu o ultra-inteligență artificială ce vor ajunge să ne depășească atât de mult ca grad de inteligență încât ne vom raporta la ei ca un animal de companie. Omul va fi ca o pisică de casă pentru roboți.”,

a spus Elon Musk.

Citește și: Elon Musk apără concedierile la Twitter! Ce a spus președintele SUA?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si