Cântăreaţa Grimes, 33 de ani, a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista Vanity Fair naşterea fiicei ei şi a lui Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX. Acesta este cel de-al doilea copil al celor doi. 

Fetița a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat 

Grimes, care este și mama unui băieţel pe nume X Æ A-Xii, în vârstă de un an şi 10 luni, pe care îl are cu Elon Musk, a declarat pentru Vanity Fair că ea şi Musk au o fiică din decembrie 2021 prin

intermediul unei mame surogat. 

Citeste si: Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume

Numele complet al fetiţei este Exa Dark Sideræl, căreia îi spun Y, potrivit Vanity Fair. 

Semnificația numelui ciudat pe care cei doi l-au ales

Grimes a explicat numele unic al fiicei sale, spunând că Exa se referă la termenul „exaFLOPS”, în timp ce „Dark” reprezintă „necunoscutul”. Ea a spus în continuare: „Oamenii se tem de asta, dar reprezintă absenţa fotonilor. Materia întunecată este misterul frumos al universului nostru”.

Citeste si: Ce se întâmplă cu mașinile Tesla după 100.000 de kilometri parcurși

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sideræl are şi o dublă semnificaţie, din limba elfilor, fiind ca un strigăt pentru personajul favorit al lui Grimes din „Stăpânul Inelelor”, Galadriel, care „alege să reziste tentaţiei de a lua inelul”.

Primul copil al cuplului se numește X Æ A-Xii

Și primul copil al celor doi, născut în luna mai 2020, are un nume inedit. Inițial, numele ales pentru acesta a fost "X Æ A-12 Musk", dar pentru că legea din California nu permitea folosirea de cifre în nume, părinții l-au schimbat în "X Æ A-Xii Musk".

Citeste si: Miliardarul Elon Musk, primele imagini cu copilul! VIDEO

Cântăreața din Canada a explicat atunci că Æ este același lucru cu AI (Inteligență Artificială), „X” este o necunoscută, ca în matematică, iar A-12 este predecesorul SR-17 (avionul lor preferat)+ A=Arhangel, cântecul favorit al lui cântăreței.

Citeste si: Povestea româncei care lucrează pentru SpaceX, compania lui Elon Musk care a trimis doi astronauți în spațiu! Numele Christinei a fost scris pe mașina Tesla lansată pe orbita Pământului!

Cu toate că cei doi au devenit pentru a doua oară părinți, Elon Musk, fondatorul Tesla şi SpaceX, şi cântăreaţa canadiană Grimes nu mai formează un cuplu. Cei doi au confirmat în septembrie 2021 că s-au separat.

Elon Musk mai are alți cinci dintr-o căsnicie anterioară. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si