Noi vești proaste pentru angajații de la Twitter. Într-un e-mail adresat personalului, noul proprietar al companiei i-a anunțat pe toți angajaţii vor fi aşteptaţi la birou cel puţin 40 de ore pe săptămână, potrivit Bloomberg.

Citește și: Elon Musk a început concedierile în masă la Twitter. "Este carnagiu"

Elon Musk a adăugat că ”nu există nicio modalitate de a îndulci mesajul” și că încetinirea economiei globale va afecta veniturile din publicitate ale Twitter.

Angajații Twitter sperau că vor munci de-acasă "pentru totdeauna"

Compania cu sediul în San Francisco a transmis angajaţilor săi în perioada pandemiei, în mai 2020, că pot lucra de acasă ”pentru totdeauna”.

Citește și: Twitter îi suspendă contul unui comediant pentru că l-ar fi imitat pe Elon Musk

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Managementul de atunci al gigantului tehnologic credea că măsurile muncii de la distanţă în timpul carantinei cauzate de Covid au fost un succes.

Elon Musk: Munca de acasă nu mai e acceptabilă

Elon Musk declarase încă de la începutul anului că ”toate lucrurile legate statul acasă cauzat de Covid i-au păcălit pe oameni să creadă că nu au nevoie de fapt să muncească din greu”. 

În iunie, Musk, care este şi şeful companiei Tesla, a transmis personalului că munca de la distanţă nu mai este acceptabilă.

Cel mai bogat om din lume a anunţat deja că jumătate din angajaţii Twitter vor fi concediaţi, la o săptămână după ce a cumpărat compania cu 44 de miliarde de dolari.

Citește și: După Elon Musk, a venit rândul lui Mark Zuckerberg. Compania-mamă a Facebook face concedieri masive

Musk a spus că ”nu are de ales” în privinţa concedierilor, deoarece compania pierde 4 milioane de dolari pe zi.

El a acuzat ”grupurile de activişti care presează agenţii de publicitate” pentru ”scăderea masivă a veniturilor”, potrivit News.ro.

Elon Musk vrea să facă bani din abonamente la Twitter 

Ca parte a restructurării platformei de socializare, miliardarul lansează planuri care să permită utilizatorilor să îşi cumpere statutul de utilizator verificat  pentru 8 dolari pe lună.

În e-mailul trimis personalului Twitter, Musk a mai spus că doreşte ca abonamentele să reprezinte jumătate din toate veniturile companiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si