Cu o poveste de viață extraordinară, Emil Rengle provine dintr-o familie cu posibilități modeste, din Oradea, însă a reușit să absolve cu brio Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, specializarea Coregrafie și a ajuns la cele mai mari școli de dans din America.

Citește și: EXCLUSIV ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Alina Gorghiu: Dacă trebuie să-i mulțumesc unui factor de decizie politic la modul onest, acela este Călin Popescu Tăriceanu”

Emil Rengle și-a construit cu dedicare cariera de dansator și coregraf, a avut nenumărate apariții televizate și a colaborat cu unii dintre cei mai marți artiști români, precum INNA, Loredana, Marius Moga sau Alexandra Stan.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În anul 2018 a devenit cunoscut dansând pe tocuri și câștigând un prestigios show de talente și astfel a reușit să își cultive talentul și libertatea de exprimare, influențând pozitiv o generație întreagă.

Citește și: Alina Gorghiu, Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Este dansul pe tocuri marca dvs.

înregistrată?”, “Cât v-a plătit Florin Salam pentru un dans?”, “Cum ați scăpat de timiditate?”, “A fost un avantaj sau un dezavantaj să v ă  recunoașteți orientarea sexuală?”, “Ați reușit s-o convingeți pe mama că nu e vina ei?”, “Cât de mult doriți să vă căsătoriți?”, “Câtă trecere aveți la femei?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Emil Rengle în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si