Subiectele la limba romana se vor publica tot astazi, dupa ora 15.00.

Saptamana trecuta, scolarii din clasa a IV-a au dat probele scrie din cadrul evaluarii nationale la limba romana, matematica si limba materna. Elevii de clasa a II-a au dat aceeasi evaluare in perioada 10-14 aprilie, inainte de vacanta de primavara.

Este al patrulea an consecutiv in care elevii sustin aceste evaluari. Rezultatele nu se trec in catalog, dar vor fi evaluate la nivelul fiecarei scoli.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O noutate a acestui an este ca pentru prima data rezultatele lor vor fi centralizate la nivelul fiecarui Inspectorat Scolar Judetean, astfel, sa se poata avea o viziune de ansamblu asupra situatiei actuale, a declarat Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, potrivit Mediafax .

Elevii clasei a VIII-a vor termina cursurile in 9 iunie si se vor inscrie la Evaluarea Nationala in 7-9 iunie. Probele scrise vor fi sustinute in 19 iunie la limba si literatura romana, in 21 iunie la matematica si in 22 iunie la limba si literatura materna. Rezultatele vor fi afisate in 26 iunie si tot atunci pot fi depuse contestatii, care vor fi solutionate pana in 30 iunie, cand vor fi anuntate rezultatele finale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si