Florin Zamfirescu, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a vorbit despre momentele fericite din viața sa, despre cât de mult l-a domolit viața de-a lungul carierei sale și cât de fericit este că îi seamănă nepoții. 

”M-a domolit viața, e adevărat nu de tot. Drumul nu e chiar lesnicios, dar lasă asta, asemănările cu mine cel de altădată îl datorez nepoților mei, care îmi seamănă foarte mult.

Mă onorează cu asta! Am 4 nepoți, toți băieți, toți diferiți, unul de altul, dar toți seamănă cu mine”, a răspuns Florin Zamfirescu, vizibil emoționat.

Citește și: Actorul Florin Zamfirescu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

”V-a deranjat vreodată celebritatea?”

Florin Zamfirescu a vorbit în exclusivitate despre faptul că au existat multe dăți în care celebritatea a fost ca o corvoadă.

”Nu mi-am dorit niciodată, ca urmare a experiențelor mele de scenă, să primesc laude sau aplauze pe stradă. E drept că acum am fost la un spectacol în care joacă fiul meu, la Teatrul Notara și când am ieșit în hol, după spectacol, lumea a început să mă aplaude pe mine. Și am zis ce aveți și au zis că pentru băiat”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Noi oamenii, spune asta demult undeva, Caragiale și nu numai el, suntem ca un bob de rouă. Bobul de rouă reflectă tot cerul de deasupra lui în mic, acolo în mica lui oglindă”, a răspuns actorul.

Citește și: VIDEO- Ce a discutat Florin Zamfirescu cu Mitică Popescu, chiar înainte ca actorul să se stingă din viață: „L-am sunat să văd ce face de Revelion, se plângea”

Florin Zamfirescu, dezvăluiri din spatele personajului din ,,Inimă de țigan” 

De asemenea, celebrul actor a făcut confesiuni din spatele personajului, Gigi Dumbravă din serialul ,,Inimă de țigan”, personaj în pielea căruia i-a fost greu să intre la început. ” Pentru mine Gigi Dumbravă a fost un experiment în care și el m-a modificat, nu seamănă cu mine,  nu semân cu el, n-am avut niciodată asemenea veleități, dar pe parcurs ajunsesem să semăn și a trebuit să fac într-un fel, dezintoxicare cumva, adică să mă liniștesc un pic că nu am conturile alea în bancă, că nu aș fi acționat ca el în multe situații din film și că eu sunt altfel”, a explicat Florin Zamfirescu. Totodată, acesta a povestit că el era singurul actor care a fost și în primul film iar rolul său putea fi prezentat mai pe larg.

”Era un rol mic dar putea fi prezentat mai alfel decât grăbit cum a fost prezentat. Gulea nu a avut răbdare, dar logica filmului e logica regizorului”, a precizat actorul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Florin Zamfirescu a făcut mărturisiri despre cei patru nepoți care seamănă foarte mult cu el, în copilărie

Florin Zamfirescu a făcut mărturisiri despre cei patru nepoți care seamănă foarte mult cu el, în copilărie

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

”Comunicarea adevărată este dincolo de cuvinte”

Întrebat unde începe și se termină magia, Florin Zamfirescu a vorbit despre faptul că magia însăși este o formă de comunicare, la fel ca și în arta actoriei. 

”Comunicarea adevărată este dincolo de cuvinte, din cauza asta spun că arta actorului este o meserie, eu zic că este cea mai importantă meserie, cea mai importantă preocupare a omului. Mai important decât orice, decât medicina care înseamnă lucru cu corpul străin, decât chimia, decât fizica. Arta actorului este a lucra cu tine însuți și cu cel din fața ta”, a explicat Florin Zamfirescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si