Ajunsă la capătul puterilor, românca și-a spus oful prin care trece de 14 ani de zile carabinierilor, iar pensionarul în vârstă de 72 de ani va fi nevoit acum să părăsească apartamentul, care este proprietate personală pe motivul că a primit o interdicție de a se mai apropia la mai puțin de 500 de metri de familia de străini. Italianul a fost găsit vinovat de acțiuni de hărțuire, notează jurnaliștii de la  Bologna Today.

Citește și: „Familia Borgia”- Detalii captivante din culise oferite de Tom Fontana, scenaristul și producătorul serialului difuzat la Kanal D2

„Străini de c…t, întoarceți-vă în țara voastră!”, le-a strigat pensionarul în vârstă de 72 de ani, timp de 14 ani în continuu familiei cu pricina.  „Întoarceți-vă în Albania cu barca!”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Italianul în vârstă de 72 de ani a persecutat familia cu insulte rasiste și amenințări. Mai mult, într-una dintre zile, soții au găsit un borcan plin cu fecale și un șoarece mort pe trotuarul casei lor.

Bărbatul în vârstă de 72 de ani i-a terorizat timp de 14 ani de zile

În anul 2021, pensionarul a primit o avertizare formală din partea oamenilor legii din Bologna, dar acest lucru nu a fost suficient pentru a-i pune capăt comportamentul agresiv.

În luna februarie în 2023, vecina sa, care a ajuns în capătul puterilor din cauza comportamentului său agresiv, a solicitat sprijinul carabinierilor.

Citește și: O femeie de 44 de ani s-a stins din viață după ce a mirosit un parfum. Ce substanță conținea, de fapt, parfumul?

Prin urmare, întrucât nu a respectat avertizarea emisă în anul 2021, polițiștii au emis o ordonanță de evacuare din casa sa, cu obligativitatea de a păstra o distanță de cel puțin 500 de metri față de persoanele pe care le-a terorizat timp de 14 ani.

Această măsură i-a fost comunicată de către carabinieri, iar bărbatul este obligat să-și părăsească locuința sa personală și să se mute într-un alt apartament, pus la dispoziție de serviciile sociale.

Citește și: Un bărbat care se afla sub influența alcoolului a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 19 al unui bloc din Rusia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si