Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Valcea, fata de 19 ani al carei trup a fost gasit inhumat in padurea Goranu, miercuri dimineata, a depus plangere la politie in ziua de 21 martie, cand se presupune ca a si murit. 
 
Plangerea a fost depusa la sediul Politiei, nu telefonic, iar a doua zi politistii au mers acasa, atat la domiciliul ei, cat si la cel al tanarului reclamat, dar niciunul nu a fost gasit pentru a fi invitat la audieri. 
 
De asemenea, s-au facut cercetari in randul cunoscutilor. 
 
Procurori Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea au stabilit pana acum ca tanarul si-a ucis iubita pentru ca aceasta il anuntase sa il paraseste si ca, in seara dinaintea crimei, el o agresase pe femeie, lovind-o de mai multe ori cu lama unui briceag.
 
De asemenea, primele probe arata ca el si-a premeditate fapta, cumparand un cutit cu care sa o omoare.
 
Anchetatorii au stabilit, de asemenea, ca in noaptea de 21 martie, in jurul orei 22.00, tanarul, care avea cutitul la el, a vazut-o pe terasa unui fast-food din Ramnicu Valcea pe femeia cu care avusese o relatie si a discutat cu el, propunandu-i sa mearga impreuna pana pe platoul de la periferia orasului, in zona Goranu. 
 
"Cei doi s-au deplasat pana in punctul respectiv, de unde inculpatul a condus-o pe victima pana la liziera padurii din apropiere si in continuare, prin padure, pe o distanta de aproximativ
100 m, pana in apropierea unui parau, unde a agresat-o pe victima, lovind-o initial cu pumnii, dupa care a lovit-o pe aceasta cu cutitul pe care-l purta asupra sa, provocandu-i decesul. Dupa uciderea victimei, inculpatul a ingropat cadavrul in imediata apropiere a locului exercitarii actelor de agresiune, iar pentru ca locul respectiv sa nu devina vizibil datorita lipsei vegetatiei, a acoperit locul cu lemne uscate" precizeaza procurorii.
 
Barbatul, care a fost retinut, va fi prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Valcea cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.
 
Cadavrul unei fete de 19 ani a fost gasit intr-o padure de langa Ramnicu Valcea, iar politistii si procurorii au demarat cercetarile. Autorul, un tanar de 18 ani, a fost prins si retinut. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si