Fetița a murit chiar în drumul spre o vacanță cu părinții. Nimeni nu avea să prevadă destinul dramatic al unui astfel de îngeras, menit să bucure sufletele celor care o întâlneau.

Darcy-May Elm se afla pe bancheta din spate a unui autoturism Nissan Micra, condus de tatăl său Daniel Elm, în momentul în care s-a ciocnit cu un autoturism Skoda, pe 27 octombrie anul trecut, pe autostrada A40 intre Carmarthen și San Clears.

Citeste si: Polițistul român din Munchen, la Știrile Kanal D

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dani Elm, în vârstă de 31 de ani, soția lui Elm și mama lui Darcy-May, a suferit o leziune cerebrală și a rămas paralizată de la talie în jos după accident. Din păcate, femeia s-a aflat într-o stare prea gravă pentru a participa la înmormântarea fiicei sale în decembrie. În prezent, mama este încă sub tratament pentru leziunile suferite la nivelul coloanei vertebrale și se află în orașul ei natal, Poole Dorset.

Citeste si: Teodor Meleşcanu: Niciun moment nu mi-am pus problema demisiei

Citeste si: Elicopter prăbușit în timpul unui exerciţiu. 4 militari morţi

Potrivit informațiilor primite ulterior, se pare că fetița a încetat din viață la două ore după teribilul accident, motivul fiind leziunile suferite la nivelul capului.
Părinții spuneau despre copilă ca era o fetiță "veselă, frumoasă și drăgăstoasă".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si