Close sidebar
Close sidebar

Fetiță de 6 ani din Focșani, accidentată GRAV în timp ce traversa pe trecerea de pietoni din fața școlii

O fetiță de doar 6 ani a fost lovită de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Micuța a ajuns de urgență la spital, cu multiple fracturi și traumatisme.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"O femeie în vârstă de 41 de ani, din Focșani, care conducea un autoturism marca Seat, pe strada Ion Basgan, pe lateralul Școlii Nr. 2 Focșani, a fost surprinsă de traversarea unei minore în vârstă de 6 ani, care a traversat prin față, ieșind dintre niște mașini staționate. Autoturismul a trecut peste copil. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a copilului, care a fost transportat în stare de conștiență la spital. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că șoferița nu consumase băuturi alcoolice", a declarat Daniel Fătu, șeful Biroului Rutier Focșani.

Potrivit presei locale, copila prezintă "politraumatisme prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut deschis, fractură humerus stâng și fractură femur drept". În prezent este supusă analizei CT și cel mai probabil va fi internată în cadrul secțiilor de Terapie Intensivă și Chirurgie Infantilă.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

 

Sursa: Monitorul de Vrancea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI