Vin vești bune de la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, acolo unde este internată fetița de 7 ani care a fost lovită extrem de puternic de o mașină în Parcul Pantelimon din Capitală.

Purtătoarea de cuvânt a unității medicale a anunțat că micuța a fost detubată și este conștientă. Totuși, aceasta se află în continuare la terapie intensivă, a precizat Raluca Alexandru, pentru Agerpres.

Citește și: VIDEO Imagini exclusive cu accidentul teribil din Pantelimon, în care un băiețel a murit, iar surioara lui a fost grav rănită! Misterul anchetei: cine era la volan?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

accident pantelimon, tragedie, copil mort, picior amputat

La doar 7 ani, fetița a rămas fără un picior 

În urma accidentului de duminică, fetița a ajuns la spital în stare foarte gravă, având leziuni în special la nivelul piciorului. A urmat o operație de 9 ore, în cadrul căreia medicii au făcut tot ce le-a stat în putință să îi salveze membrul. Inițial medicii au reușit replantarea acestuia, dar complicațiile au apărut la scurt timp.

Pentru a-i salva viața copilei, doctorii au fost nevoiți să îi amputeze până la urmă piciorul.

„Din păcate, la câteva ore de la operația de replantare, în cursul serii au apărut complicații din cauza sindromului de strivire suferit în urma accidentului. Complicații care îi puneau viața in pericol, astfel că s-a decis amputația membrului inferior afectat de urgență”, anunțau, marți dimineață, reprezentanții Spitalului Grigore Alexandrescu.

Vă reamintim că fetița este victimă a accidentului de duminică seară din Parcul Pantelimon. Se afla împreună cu fratele ei, în vârstă de 9 ani, și cu mama lor când au fost spulberați de o mașină la volanul căreia se afla un adolescent de aproape 17 ani. Micuții au fost prinși între mașina care i-a lovit și autoturismele parcate. În timp ce fetița a fost adusă în stare foarte gravă la spital, pentru fratele ei nu s-a mai putut face nimic.

Citește și: VIDEO Familia băiețelului mort se pregătește pentru înmormântare! Ce se întâmplă cu cel care i-a lovit cu mașina?

accident pantelimon, tragedie, copil mort, picior amputat

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si