Alexandru Darie, sau Ducu, cum ii spun prietenii, este directorul Teatrului Bulandra si profesor asociat la UNATC, insa principala sursa de venit o reprezinta drepturile de proprietate intelectuala. In 2016, Ducu a incasat, conform propriei declaratii de avere, peste 200.000 lei. Regizorul a incasat aceasta suma din mai multe surse: spectacole care s-au jucat la Bulandra, la Teatrul de Comedie sau incasata de la Uniunea Teatrelor din Europa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Interesant este faptul ca 2016 nu a reprezentat o exceptie ci o regula pentru Ducu Darie. In ultmii cinci ani, el a declarat aproximativ aceeasi suma in declaratiile anuale de avere. Astfel, din 2012 si pana azi, fiul lui Iurie Darie a incasat, conform calculelor, in jur de 1.000.000 lei din drepturi de autor si conventii civile independente. Suma nu include indemnizatia de director de teatru sau salariul de profesor asociat.

Iurie Darie, tatal lui Ducu

O alta ciudatenie din declaratia de avere a lui Darie Jr o reprezinta faptul ca acesta nu are conturi, depozite sau plasamente financiare.
Din contra, in ultimii doi ani el a facut doua credite bancare pe termen mediu de 145.000 lei, respectiv 53.000 lei. Din banii obtinuti si-a cumparat un apartament de 84 mp in sectorul 1 si un autoturism. El mai are o casa de vacanta si un teren in Tartasesti, ambele mostenite. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si