Băieții au fost impresionați de prezența Nataliei, dar se pare că norocosul este Flavius. Natalia l-a invitat pe Flavius la dans, iar el a chemat-o în camera roșie.

Flavius și Natalia, momente tandre în camera roșie

Natalia a avut parte de prima cameră roșie, iar Flavius este cel ce ardea de nerăbdare să o revadă. Natalia nu a fost surprinsă de alegerea făcută de Flavius: „Mă așteptam să mă chemi, te-am simțit aproape la dans”.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, primele mărturisiri după ce a fost eliminată din competiție. Care este cu adevărat băiatul care i-a furat inima: „Se vedea chimia dintre noi doi”

Flavius este încântat de stilul vestimentar al Nataliei: „Mi s-a părut că eram super conectați. M-a șocat chestia asta”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deși au petrecut puțin timp în camera roșie, cei doi au descoperit câteva pasiuni comune, printre care călătoriile, dar și limba spaniolă.

Telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură întâmplările din “Casa iubirii”

“Casa iubirii” și-a deschis porțile, iar telespectatorii i-au descoperit pe cei 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, care au pornit în căutarea sufletului pereche. Tineri, frumoși, aducând cu ei povești de viață și multe speranțe, cei 14 concurenți se află într-un moment cheie, la începutul celei mai frumoase călătorii a descoperirii de sine și a celuilalt.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii a făcut declarații după eliminare: „Sorin era alesul meu. M-a cucerit cu blândețea”

Reality show-ul "Casa iubirii", prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri de la 10:00 şi 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la16:00 şi 19:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si