Flavius și Natalia au fost nominalizați spre eliminare, însă doar unul din ei a părăsit emisiunea, iar acela a fost Flavius.

Prezent în emisiunea online "Culisele Iubirii", moderată de Bianca Comănici, Flavius a povestit despre plecarea pe care o va avea în India. Concurentul a fost eliminat la insistențele lui, deși legase relații de prietenie în emisiune. Motivul pentru care a cerut să fie eliminat este pentru că urmează să plece în India pentru un casting într-un film.

Citeste si: Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii, a fost unul dintre cele mai apreciate modele din India: "Am cunoscut actori celebri și mulți oameni influenți cu bani!"

Prima etapă a acestuia a avut loc online, iar Flavius a fost chemat personal pentru a fi cunoscut. "Dumnezeule, ar fi foarte frumos și cred că ne-am înțelege! Aș vrea să am o discuție cu Iulia Vântur, dacă prind o circumstanță, pentru că acolo în India se întâmplă lucrurile așa foarte spontan și nu știi cum dai de oameni, nu știi cum ajungi în anumite cercuri.", a declarat Flavius.

Ce părere are Flavius despre Dori, după ce a părăsit Casa Iubirii

Fostul concurent al emisiunii Casa Iubirii a mărturisit că sărutul dintre el și Dori a fost cât se poate de real.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Flavius, după ce a fost eliminat din Casa Iubirii. "A fost o experiență super"

"Dori o să se gândească la mine dacă se mai uită la imaginile cu noi din gală sau camera roșie.(...) Eu nu voiam să mă sărut numai de dragul de a face show. Eu voiam să mă sărut să simt ceva și să-mi placă de persoana respectivă.

Mi-a plăcut, cu ea m-am înțeles foarte bine. Pentru Dori aș fi încercat să facem un cuplu și să ne cunoaștem ami bine.", a mai spus Flavius.

Citeste si: Cine este Ionuț, noul concurent ce a pășit în Casa Iubirii. Cu ce concurentă vrea să iasă la o întâlnire

Acum că este un bărbat singur, Flavius spune ce își dorește de la o fată.

"Să fie finuță, stilată, delicată, să nu dea impresia că poate să fie abordată.", a precizat Flavius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si