Vestea că şi-au cunoscut în sfârşit fiul a fost dată de Florin Mergea, care a şi publicat prima poză făcută în trei. Imaginea a fost realizată în salonul în care stă soţia lui împreună cu bebeluşul lor, iar în dreptul ei a scris: "#noitrei #finally".

Mesajele de susţinere şi de felicitări nu au întârziat să apară, iar în foarte scurt timp, contul de Facebook al jucătorului de tenis s-a umplut.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Felicitări ambilor parinţi! Bine ai venit, BebeN!!! Sănătate şi tot ce e frumos! Recuperare uşoara, Diana!!! Aveţi grijă de voi!", "Momente de neuitat! Să vă trăiască!", "Felicitări!!!! Să fiţi sănătoşi şi fericiţi!!", "Felicitari! Multa sanatate si bucurii, #voitrei!", "Să vă traiască! Toate cele bune!" sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si