Ileana Ciuculete, solista plecata dintre noi pe 14 martie 2017, a avut doi baieti, pe Mugurel si Cristi, cu care a avut o relatie tensionata acum cativa ani, in ciuda faptului ca, in ultima perioada, lucrurile revenisera la normal. La un moment dat, Mugurel si Cristi au dezvaluit in cadrul une emisiuni ca mama lor ii abandonase si ca nu mai tineau legatura.In sprijinul afirmatiilor celor doi a venit Cerasela, fosta sotie a lui Mugurel, care a confirmat ca Ileana Ciuculete nu a venit la nunta lor si ca ar fi incercat sa-i desparta.

"Ileana i-a promis marea cu sarea, ca ii da o casa daca baga divort. Se vede ca l-a lasat pe drumuri, nu l-a lasat sa-si refaca viata. Cand ne-am facut nunta nu a venit, nu ne-a trimis nimic, nu ne-a felicitat, dar l-a pacalit si l-a lasat pe drumuri. El este un baiat deosebit, nu m-a batut, nu m-a agresat. Este un baiat deosebit si el si fratele lui si tatal lui”, a declarat Cerasela pentru Kanal D. Pana la urma, ea a divortat de Mugurel, care si-a refacut viata, insurandu-se cu Roxana.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Wowbiz.ro
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si