Fostul jurnalist din Suceava a decis să își pună capăt zilelor. A fost găsit spânzurat în garaj luni seara. Soția sa, Anca Rusu, este cea care a sunat la 112. Femeia a presupus că soțul ei și-a luat viața, lucru care din nefericire, s-a arătat a fi adevărat, ușa garajului era închisă pe interior. 

Citeste si: O mamă și fiul ei de 2 ani au murit după ce au căzut din tribune la un meci de baseball

Ușa garajului era încuiată pe interior

Ajunși la locul evenimentului, polițiștii au constatat că ușa de la garaj era încuiată, iar când au reușit să intre în garaj au constatat că fostul jurnalist murise deja. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat din Gorj și-a incendiat casa, apoi s-a sinucis în pod

Potrivit primelor date, fostul jurnalist Florin Rusu suferea de depresie cauzată de anumite probleme personale. Acesta a fost jurnalist la Bucovina TV, dar și la Informația de Nord Est, era căsătorit cu Anca Rusu și au împreună doi copii. 

Citeste si: Trei persoane au ajuns de urgență la spital, asta după ce un tractor și un autoturism s-au izbit frontal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si