Sergio Marchionne a demisionat din functia de director executiv al grupului Fiat Chrysler si al Ferrari, weekendul trecut pe fondul unor probleme grave de sanatate. Postul sau a fost preluat de Mike Manley. Marchionne era omul care  condus procesul formarii noii companii Fiat Chrysler Automobiles (FCA), inregistrata in Olanda, cu domiciliu fiscal in Londra si listata la bursa de la New York, noteaza The Wall Street Journal.

El este onsiderat CEO-ul care a care a modelat istoria moderna a grupului Fiat Chrysler si unul din titanii industriei auto din Europa.

Presa italiana a relata ca Sergio Marchionne a suferit un embolism in timpul unei operatii de umar, in urma caruia i-a fost afectat creierul si ar fi intrat in coma.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Din nefericire, lucrul de care ne temeam s-a intamplat. Sergio Marchionne, omul si prietenul, a plecat”, a declarat, intr-un comunicat, John Elkann, reprezentantul familiei Agnelli si presedintele FCA.

sursa: ournet.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si