Alina este una dintre supraviețuitoarele tragediei de pe râul Mureș. Acum, tânăra mămică este devastată de durere. Fiul ei, Nicolas, în vârstă de 3 ani, dar și bărbatul cu care urma să se căsătorească în această vară, Eduard, au pierit în apele Mureșului.

Micuțul a murit la puțin timp după ce a fost scos la mal. Tatăl lui a fost dat dispărut timp de 5 zile, iar trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit vineri, la data de 5 mai.

Citește și: Mărturia șocantă a bărbatului care a încercat să-l salveze pe băiețelul de 3 ani din apele Mureșului: „I-am făcut respirație gură la gură, era deja mort”

Lacrimi de durere pentru Nicolas și soțul Alinei, după ce s-au stins din viață

Cu ultimele puteri, Alina a făcut un gest emoționant în memoria celor doi. Aceasta și-a schimbat fotografia de copertă de pe pagina personală de Facebook, publicând un colaj format din două imagini, cu regretatul ei partener și fiul său.

Internauții și-au exprimat, îndurerați, gândurile cu privire la dubla tragedie care s-a năpustit asupra tinerei familii.

„Nu ne putem obișnui cu ideea că așa ceva este adevărat! Ne-ai dat un șoc, Edule... Dumnezeu fie cu amândoi, drum lin spre îngeri! Alina, putere multă să îți dea Dumnezeu.  Sincere condoleanțe!”

Citește și: Eduard este tânărul dispărut în apele Mureșului. Fiul său a murit și el înecat

„Condoleanțe! Dumnezeu să aibă grijă de voi!”

„Condoleanțe dragă Alina! Să vă dea Dumnezeu multă putere să treceți peste așa mare durere, a lăsat un gol imens în sufletele noastre”, „Dumnezeu să-i odihnească în pace și ție multă putere să treci peste aceste clipe grele”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Dumnezeu să-i odihnească în pace, condoleanțe, să fii sănătoasă și puternică”

Acestea sunt câteva dintre reacțiile celor care și-au așternut cele mai pure gânduri, pe rețelele sociale, după ce Nicolas și tatăl lui au pierit în apele Mureșului.

Citește și: VIDEO- A doua zi de căutări pe râul Mureș! Doi copii și doi adulți, căutați de zeci de salvatori

Mesajul Alinei, după ce viitorul ei soț și copilașul ei de doar 3 ani s-au stins

Tânăra mămică trece prin clipe de coșmar. Femeia și-a condus pruncul de 3 ani pe ultimul drum, iar la câteva zile distanță, trupul neînsuflețit al viitorului ei soț a fost scos la suprafață de echipele de salvare, din apele Mureșului.

Acum, Alina va trebui să se pregătească de o nouă înmormântare.

Citește și: Alina și-a pierdut soțul și fiul în apele Mureșului: „De ce mi i-ai luat Doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva?”

Alina a făcut o postare pe Facebook, acolo unde a transmis un mesaj deosebit de emoționant, un omagiu pentru fiul și partenerul ei.

„Vă voi iubi tot restul vieții mele, voi ați  fost și încă sunteți viața mea.

Dumnezeu să vă aibă în brațele lui!”, este mesajul apărut pe pagina de Facebook a Alinei, după ce și-a înmormântat copilul. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Alina și Eduard urmau să își unească destinele în această vară

La câteva zile după ce fiul lui s-a stins, Eduard a fost scos de scafandri, după 5 zile de căutări, din apele Mureșului. El este una dintre cele 4 persoane date dispărute în seara de duminică, 30 aprilie, atunci când o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat.

Citește și: VIDEO- Distracția de 1 Mai s-a terminat cu o tragedie în vestul țării! Trei familii s-au răsturnat cu barca pe râul Mureș

Mesajul postat pe rețelele sociale de către Alina este unul cutremurător. Soțul și băiețelul ei s-au dus către ceruri.

De ce mi i-ai luat doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva? Nu voi putea trăi niciodată fără ei doi, ai mai lăsat și un copil fără tată, de ce mă pui în halul ăsta la încercare? Trebuia să fie cel mai frumos an și l-ai transformat într-un coșmar din care nu ne putem trezi. Vă voi iubi mereu!”, a scris Alina pe contul ei de Facebook.

Citește și: Două femei au căzut vineri seara în lacul Snagov. Una dintre ele, salvată de martori

Alina și Eduard mai au împreună un copilaș de doar 5 luni. Peste o lună, cei doi urmau să-și unească destinele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si