Bia Khalifa și Fulgy au format un cuplu model doar pentru câteva săptămâni. Fiul Clejanilor a fost surprins în timp ce se săruta cu o altă femeie.

Tânărul a mărturisit că este un bărbat cuceritor și că poate avea orice femeie își dorește, datorită farmecului său. 

Citește și: VIDEO- Cum este răsfățată Bia Khalifa de către Fulgy: „Pretențiile sunt mari”

Se pare că artistul nu se mulțumește cu o singură femeie în viața sa.

Fulgy a înlocuit-o pe Bia Khalifa

Cuplul momentului, Fulgy și Bia Khalifa, s-a destrămat mai repede decât s-ar fi așteptat unii oameni. Cei doi păreau să fie îndrăgostiți nebunește unul de celălalt și chiar aveau planuri mari pentru viitor.

Citește și: Bia Khalifa, înlocuită de o altă femeie. Fulgy s-a sărutat cu o domnișoară în fața tuturor. Imaginile au devenit virale: „Mr. Moft face ce vrea”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Chiar dacă dragostea este mare între artist și Bia Khalifa, tânărul știe ce vrea de la viață și nu a rezistat tentației de a avea mai multe femei.

Așadar, artistul s-a sărutat pasional cu o altă femeie și a făcut imaginile publice.

Oricum cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea. Băieți, fete, femei, bărbați, cu voi vorbesc, de n-oi avea gagici cât aveți voi membrii, sunteți nebuni la cap?! Dar nu pe bani, pe dulceață”, a mărturisit fiul Clejanilor, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Fulgy, mesaj pentru Selly, după ce Bia Khalifa a fost încătușată! I-a cerut ajutorul în văzul tuturor: „Cum ți se pare fața Biancăi?”

Cine este femeia care s-a sărutat cu Fulgy

Fulgy este conștient că este urmărit de multe persoane pe rețelele sociale și că fanii săi își vor pune numeroase semne de întrebare, după apariția inedită alături de o altă femeie decât Bia Khalifa. 

Se pare că tânărul este asumat, astfel încât a și lămurit cine este femeia pe care a sărutat-o.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Fulgy şi Bia Khalifa sunt cel mai nou cuplu din showbiz! Fiul Clejanilor și-a prezentat deja iubita părinților. Ce părere are Viorica despre noua sa noră

Fiul Clejanilor a mărturisit că domnișoara este o cunoștință, cu care a întreținut relații intime și care practică videochat.

Fata asta pe care am postat-o acum este una de i-am rupt eu gura, ați înțeles? Sunt fanul ei, ea face videochat”, a mărturisit fiul Clejanilor, pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si