Drumarii și-au făcut cu greu loc pentru a da zăpada la o parte. Aproape de stațiunea Voineasa, un utilaj a rămas blocat într-o curbă. Pe drumul spre Voineasa până și utilajele au întâmpinat dificultăți pentru a înainta.

Furtuna Karlotta a făcut ravagii în 13 județe din România

Ninge neîntrerupt în zona de munte a judeţului Vâlcea, iar noaptea trecută zăpada atingea chiar și o jumătate de metru.

Până ân această dimineață, zona de munte a judeţelor Hunedoara, Alba şi Sibiu se află  sub avertizare de ninsori puternice, în timp ce, vestul şi sud-vestul Transilvaniei plouă torenţial.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Porțiuni din Autostrada Sibiu-Deva au fost inundate, iar şoferii au rămas blocaţi. La Orăştie, şapte persoane, printre care se afla şi un minor, au fost evacuate de pompieri, după ce râul a crescut cu aproape 50 de centimetri peste limita normală şi a ieşit din matcă. Din aceeași cauză, cea a precipitațiilor, în județul Alba s-au produs alunecări de teren, în apropierea a două case.

Meteorologii au anunțat că ploile se vor opri joi.

Temperaturile sunt mai mari față de normalul acestei perioade din an. Valorile depășesc 10 grade Celsius.

În stațiunile montane, administratorii pârtiilor vor putea folosi tunurile de zăpadă pentru a menține pârtiile pentru sporturile de iarnă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si