Close sidebar
Close sidebar

Gabriela Firea: "Eu nu am dat niciun aviz de toaletare si defrisare a unui arbore din Capitala. Exista o campanie impotriva mea"

Gabriela Firea a declarat intr-un interviu ca nu a dat niciun aviz de toaletare sau defrisare a unui arbore din Capitala si taierile au fost facute in baza unor avize date inainte ca ea sa devina primar general.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Desi am atat de multa experienta in comunicare, mi-am dat seama ca stiu ca nu stiu nimic pentru ca exista o campanie impotriva mea din pacate si nu pornita din partea bucurestenilor, ci din partea celor care au pierdut alegerile si o spun bazandu-ma pe lucruri concrete. Dupa ce voi incheia interviul va voi si arata niste e-mailuri pe care le primesc si in care am dovada ca s-au cheltuit sume impresionante sa nu ajung primar general, iar acum ca am ajuns, se platesc sume la fel de impresionante ca eu sa fiu decredibilizata”, a declarat Gabriela Firea.

Firea a mai precizat ca in viitor, pentru ca astfel de situatii sa nu mai aiba loc, se va incheia un protocol intre Primaria Generala a Capitalei, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara si Asociatia Peisagistilor din Romania- filiala Bucuresti pentru elaborarea avizelor de taiere si toaletare. Totodata, arborii taiati vor fi inlocuiti, a mai precizat primarul General al Captalei pentru hotnews.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Intrebata despre coincidenta referitoare la faptul ca arborii au fost taiati chiar dupa ce aceasta a declarat ca trebuie toaletati, Firea a rapsuns: „Poate ca asa a considerat cineva necesar sa imi faca un inceput de mandat foarte dificil pentru ca, desi avizele erau date cu mult

inainte, la fel cum au fost si cererile de toaletare si defrisare, iar actiunea propriu-zisa s-a petrecut in prima saptamana din mandatul meu”.

Referitor la deratizare, care acum se realizeaza doar in parcurile administrate de Primaria Capitalei si pe marile bulevarde, Firea a declarat ca licitatia pentru atribuirea contractului de dezinsectie si deratizare a fost supendata pentru ca s-a demonstrat ca se cheltuiau aproape 5 milioane de euro, fara niciun rezultrat.

Ea a mai precizat ca la urmatoarea sedinta de Consiliu General va delega temporar Primariilor de sector copetenta de a efectua tratamente de combatere a tantarilor, ca acestia sa poata interveni in parcurile pe care le administreaza si pe spatiile verzi din sector. Pentru problema sobolanilor nu s-a gasit inca o solutie, insa exista posibilitatea ca si de aceasta problema sa se ocupe tot Primaria Capitalei, si nu o firma privata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI