Caz bizar petrecut sambata seara intr-un cartier al orasului Galati. Descoperirea cadavrului unui barbat, intr-o balta de sange, sub un autoturism parcat din zona „IC Frimu” (pe spatiul verde dintre doua blocuri de pe strada General Dragalina) a starnit controverse printre locuitorii cartierului si a declansat o ancheta pentru moarte suspecta.

Incidentul a fost raportat prin 112, iar la fata locului a ajuns la cateva minute un echipaj de la Sectia 2 de Politie, care a delimitat zona.

La scurt timp, a sosit si un echipaj SMURD, care a confirmat faptul ca barbatul de sub masina este decedat de cateva ore. Examinarea medico-legala a confirmat ca victima in varsta de 40 de ani a avut o moarte violenta, din cauza unei lovituri puternice la cap, insa imprejurarile in care s-a produs moartea acestuia sunt destul de bizare. „Cercetarile au relevat faptul ca barbatul a suferit traumatismele in urma caderii din picioare si ca a ajuns singur sub autoturismul unde a fost gasit decedat.

In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, urmand sa fie clarificate toate circumstantele in care barbatul a decedat", a declarat cms. sef Gabriela Costin, purtatorul de cuvant al IPJ Galati. Cu alte cuvinte, anchetatorii exclud varianta unui accident rutier, dar si pe cea a unei agresiuni, mergand pe ipoteza ca barbatul, care suferea de o boala cronica ce-i provoca pierderea cunostintei, s-a lovit cu capul de o bordura pe fondul unei crize.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totusi, vecinii victimei spun ca acesta a mai avut astfel de crize pe strada, insa niciodata nu s-a ranit, inclinand mai mult spre ipoteza ca barbatul a fost lovit de o masina.

Cert este ca ancheta continua, oamenii legii urmand sa analizeze toate posibilele scenarii care au putut duce la moartea galateanului.

 

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si