Toate persoanele care se aflau pe drumul dintre Tecuci şi Galaţi au avut parte de o sperietură zdravănă. O furtună de nisip de culoare portocalie a apărut din senin. Din cauza norului dens de nisip circulaţia rutieră a fost extrem de îngreunată, în special în zona Hanu Conachi-Tudor Vladimirescu-Piscu.

Citeste si: Interviu exclusiv marca stirilekanald.ro! Ce spune o româncă din mijlocul epidemiei italiene de coronavirus! ”Italienii au realizat gravitatea situației”

Imagini incredibile în Galați cu furtuna de nisip portocalie care spulberă orașul

Locuitorii din zonă au transmis că praful dens le-a intrat în case din cauza vântului care spulberă tot cu rafale de până la 80 de kilometri pe oră. Oamenii au declarat că este un fenomen nemaîntâlnit, însă specialiștii afirmă că în zonă se află mai multe dune de nisip de mari dimensiuni, iar din cauza secetei din ultima perioadă, nisipul s-a uscat în profunzime, creând această furtună.

Citeste si: Vaslui: 17 persoane au fost evacuate după un incendiu izbucnit într-un bloc

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imagini incredibile în Galați cu furtuna de nisip

Citeste si: VIDEO| Schimbări majore la clasa pregătitoare. Înscrierile au început azi

Oamenii de știință menționează că această culoare portocalie a furtunii este datorată faptului că fenomenul s-a produs într-o zi însorită, fapt ce a dat prafului o tentă portocalie.

Citeste si: Motivul bizar pentru care această tânără de 25 de ani trăiește ca un bebeluș

În acest caz, medicii le-au transmis locuitorilor din zonă că nu au motive să se îngrijoreze. Totuşi trebuie să îşi protejeze în mod special gura şi nasul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si