Nunta președintelui AUR, George Simion, cu aleasa sa va avea loc la finalul lunii în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea.

Va fi o nuntă tradițională

Politicianul își dorește o nuntă tradițională, iar nuntașii, vor fi nevoiți să poarte ie. Meniul va fi unul tradițional românesc. Printre artiștii care vor cânta la nuntă sunt Veta Biriş, taraful lui Tudorel Pană, taraful de la Vărbilău şi formaţia Phoenix. 

Citeste si: Diana Șoșoacă, răspunsuri mult așteptate la "40 de întrebări cu Denise Rifai": "Oricărui bărbat ar trebui să îi fie frică de Diana Șoșoacă"

Și mirele va purta tot un costum tradițional.

Citeste si: Iulia Burcea este viitoarea soție a lui George Simion. N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„O să fie un costum tradițional din zona Vrancei. L-am făcut la un atelier specializat. O să avem și bălți de paie, o să avem și toate elementele dintr-o nuntă de acum 100-150 de ani. Luna de miere o să o facem în Maramureș. Am primit invitații în Țara Lăpuşului, la Săpânţa, Transalpina și Transfăgărăşan", a spus George Simion.

Peste 10.000 de invitați

George Simion a mai menționat că participarea la nunta sa se va face pe baza unei brățări de acces, similară concertelor și altor evenimente culturale.

”Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că altfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim.

Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară de acces pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, cum se procedează la toate evenimentele”, a declarat președintele AUR.

Citeste si: George Simion a împărțit invitații în Parlament. Deputatul își cheamă colegii la nuntă: "Să vină toţi românii!"

Liderul AUR i-a invitat pe toți românii la nunta lui, inclusiv pe colegii parlamentari din celelalte partide. Acesta a scos în evidență că la acest eveniment a dorit să lase deoparte animozitățile dintre el și ceilați politicieni.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"- radioimpuls.ro

Citeste si: George Simion se însoară: „Aștept toți românii să se bucure alături de mine”

Viitoarea soție a lui George Simion este o tânără de 24 de ani pe nume Ilinca, care nu își dorește multă expunedere mediatică. Este pasionată de Drept și are un parcurs profesional complet diferit față de cel al viitorului său soț, conform spuselor politicianului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si