Mariana are cazarea asigurata, cu ajutorul celui mai bun prieten al ei, la un hotel doar pana joi. Din pacate, ea va trebui sa se descurce apoi cum poate.

"O cunosc destul de bine, insa ea si-a ascuns mereu necazurile si nu a avut curajul sa le spune pe multe din ele. Trebuie sa inceapa sa aiba curajul sa isi ceara drepturile, a demonstrat si la Exatlon.

Situatia Marianei este foarte grava, am putut sa o cazez la un hotel sportiv, tot prin ajutorul domnului Horia Paun. Sunt doar 3 nopti, joi dimineata nu stiu ce o sa facem. Cerem ajutor oamenilor”, a marturisit George Timpuriu, cu lacrimi in ochi.

"Mi-as dori foarte mult sa am o casuta a mea, un loc al meu, in care sa iau viata de la zero. stiu ca este foarte greu, insa nu imposibil."
Fanii Exatlon au fost profund impresionati de povestea trista a Marianei si vor sa ii faca acesteia o surpriza. Ei se vor pune mana de la mana si spera sa stranga suma necesara pentru a-i asigura Razboinicei greu incercata de viata un acoperis deasupra capului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Fanii emisiunii Exatlon au fost foarte impresionati de povestea Marianei, fosta concurenta din echipa Razboinicilor, si vor sa ii dea o mana de ajutor.

O tanara a postat un mesaj pe un grup de pe Facebook in care a marturisit ca vrea sa initieze o campanie prin care sa stranga bani pentru Mariana.

"Ma aflu in acest grup si vreau sa am o discutie serioasa in adevaratul sens al cuvantului! Ne-am aparat preferatii, ne-am adus injurii unii altora, dar cred ca a venit momentul sa fim oameni, indiferent daca alegem culoarea rosie sau pe cea albastra! Eu tin cu Faimosii, insa cazul Marianei m-a impresionat si as vrea sa iau cumva legatura cu Mariana si sa initiez o campanie de strangere de fonduri pentru ca Mariana sa isi poata cumpara un micut apartament cu o camera!"

Pe grupurile de socializare, fanii Razboinicilor l-au votat in numar covarsitor pe Oltin Hurezeanu, Faimosul propus pentru eliminare, cel care a generat un adevarat razboi intre Faimosi si Razboinici.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

Acest lucru a fost taxat aspru de fanii Faimosilor, care i-au certat pe sustinatorii echipei adverse, atragandu-le atentia ca ar fi putut sa o ajute pe Mariana, in loc sa il voteze pe cel mai slab concurent de la Exatlon.

"Am vazut ca oamenii urmaresc acesta competitie au spirit sportiv, dar vad ca nu este deloc asa! Inca ceva ...toti cei care l-ati votat pe Oltin puteati deschide un cont bancar pentru Mariana si sa-i donati ei acesti bani!" Aseara spunea la TV ca efectiv nu are bani de mancare, sa nu mai mentionez faptul ca nu are o locuinta!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si