Concurenții din Casa Iubirii au o anumită zi dedicată în care se pot vedea și spune povestea lor de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii a făcut declarații după eliminare: „Sorin era alesul meu. M-a cucerit cu blândețea”

În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți.
În cadrul acestei emisiuni, telespectatorii îi pot urmări pe concurenți și susține pe toată perioada în care aceștia vor sta în casă.

Cristian nu a mai avut relații lungi până acum

“Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătura, de ce nu, pe viaţă. Am vorbit cu câţiva dintre viitorii concurenţi de la <Casa iubirii> şi am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găsi dragostea.” , a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, primele mărturisiri după ce a fost eliminată din competiție. Care este cu adevărat băiatul care i-a furat inima: „Se vedea chimia dintre noi doi”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deși Cristian are doar 19 ani, acesta a venit în casă pentru a-și găsi jumătatea, iar acesta se descrie ca fiind un bărbat înteligent și sigur pe sine.

„Relații de lungă durată nu prea au existat, nu cred că am fost eu de vină dar.. nici ele!”, a spus Cristian atunci când a fost întrebat de Andreea Mantea despre relații.

Citeste si: Prima eliminare din “Casa iubirii”! Cine este noua concurentă care a intrat astăzi în competiția dragostei?

Ștefania își dorește ca viitorul său partener să fie brunet, înalt, inteligent, amuzant, sincer, implicat și bineînțeles, să aibă un zâmbet plăcut. Aceasta nu a iubit până în acest moment și își dorește să o facă în Casa iubirii.

Cristian și Ștefania s-au sărutat în Casa Iubirii

Între cei doi au început să se înfiripe sentimente, iar concurenții din casă i-au încurajat să treacă la pasul următor. Au existat și momente de tensiune între cei doi, atunci când o nouă concurentă a venit în Casa Iubirii, dar cei doi au discutat, iar situația a fost înțeleasă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Andreea Mantea s-a îndrăgostit! Cine i-a furat inima prezentatoarei de la emisiunea Casa Iubirii: „M-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie” 

Timpul a trecut foarte repede, iar cu toate că, Cristian s-a apropiat ușor, ușor de Ștefania pentru a o săruta, aceasta nu a făcut pași către acesta, până în momentul în care a trebuit să plece.

Atunci a fost momentul în care cei doi nu și-au mai stăpânit sentimentele și au avut parte de primul lor sărut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si