Giani Kiriţă a avut lacrimi în ochi atunci când s-a îmbrăţişat cu Cornel Dinu. Cei doi s-au revăzut la un restaurant, iar Giani a avut emoţii mari atunci când s-a reîntâlnit cu fostul său antrenor din perioada Dinamo.( vezi motivul pentru care fiica lui Giani Kiriţă a părăsit definitiv România)

Citeste si: Roxana Kiriţă e revoltată după tragedia ursului care a agonizat pe şosea şi a fost eutanasiat: „De câte suferinţe mai e nevoie să se trezească lumea?”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună. "A arătat cât de puternic este" FOTO!

Citeste si: Giani Kiriţă a făcut un gest emoţionant în memoria colegului decedat acum 19 ani! Vezi cum l-a omagiat pe Cătălin Hîldan!

“După ani de zile ne am revăzut din nou.. Este vorba despre Cornel Dinu, antrenorul și omul care m-a transformat in fotbalist, care m a învățat ce înseamnă Dinamo și respectul fata de culorile acestui club și mai ales ce înseamnă sa îți dedici viața pe teren și pentru culorile alb roșu!”, a postat Giani.

Giani Kiriţă a avut lacrimi în ochi: "M-a certat, bineînţeles, am devenit actor" 

„Împreuna am reușit sa câștigam 2 titluri si 3 Cupe ale României! Apoi m-a certat, bineinteles, am devenit actor. Mister, îți doresc din suflet sănătate și la rândul meu îmi doresc sa devin pe viitor măcar pe jumătate antrenorul care ați fost”, a încheiat fostul Faimos de la Exatlon.

Giani Kiriţă a plecat de la Dinamo în 2003 pentru o carieră de 8 ani în Turcia, unde a jucat pentru echipele Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu şi Bursaspor. Giani a revenit în âară în 2011, la ASA Tîrgu Mureş şi s-a restras în 2012, de la Academica Clinceni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si