Gogoşi de post. Ingredientul secret din rețeta bunicii care le face mai pufoase și mai aromate
Gogoși de post. Vă prezentăm o rețetă unică pentru realizarea celor mai pufoase și mai aromate gogoși de post. Toți cei din familie vor fi în extaz!
Gogoșile de post se pregătesc foarte ușor, nu ai nevoie de multe ingrediente și nici nu vei petrece prea mult timp în bucătărie. Iată rețetă simplă de gogosi pufoase, potrivit secretele.com.
500 de grame de făină
O cană de apă minerală
Un cubuleţ de drojdie
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Un praf de sare
3 pliculeţe de zahăr vanilat
Ulei
Dacă vreţi ca gogoşile să vă iasă mai pufoase trebuie să folosiţi apa minerală. Amestecaţi făina cu apa minerală şi cu drojdia dizolvată în puţină apă, zahărul, un praf de sare, zahărul vanilat şi începeţi să frământaţi aluatul.
După ce l-aţi frământat bine, se lasă 10 minute la dospit.
Următorul pas este să întindeţi aluatul şi să-l tăiaţi în forme rotunde cu ajutorul unui pahar. Se pun gogoşile la prăjit în ulei încins.
La final, le puteţi pudra cu zahăr.Poftă bună!
Sursa: dcnews.ro