Doamnelor si domnilor bine v am regasit. Duminica este sarbatoare mare in satele din nodul tarii. Gospodarii dar si sute de turisti sunt asteptati la unul dintre cele mai importante momente pentru oamenii locului, acum la inceput de primavara:

Se mananca mult si bine in acest weekend in Transilvania. In Targu Mures si Alba Iulia vor avea loc festivaluri de street food. Pofticiosii vor putea manca burgeri, sandwich-uri, aperitive si bineinteles foarte multe dulciuri.

Pasionatii de cafea sunt asteptati sa invete cum se duce aceasta la nivel de arta. O cafenea din Cluj propune un program de weekend in care clientii isi fac singuri un latte si apoi deseneaza in el. Cafeaua si crema de lapte este din partea casei, trebuie sa aveti doar putina indemanare pentru a va decora cafeaua!
Pret de 3 zile in parcul herastrau, festivalul etnorama aduce mesteri si povesti din toata tara.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tot in capitala, iubitoarele de biciclete sunt invitate la o Parada SkirtBike in Bucuresti si in alte 15 orase din tara.

Pentru reteta saptamanii v-am pregatit ceva ce o sa va faca sa uitati de celebrele aripioare picante! In plus, e foarte usor de facut!

Urmariti Ce faci in Weekend: 

 


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si