Halit Ergenc, actorul care il interpreteaza pe Cevdet, in “Patria mea esti tu”, serial difuzat in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, la Kanal D, a povestiti ca la finalul filmarilor pentru acest serial, in care s-a daruit total, iar consumul de consumul de energie a fost urias,  a simtit nevoia unei pauze lungi de la implicarea in orice proiect viitor.


Cu toate acestea, Halit Ergenc sa razgandit si pana la urma si a acceptat, dupa o pauza binemeritata, in care s-a dedicat total familiei, sa joace intr-o productie impresionanta, in filmul marocan “Casablanca”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Informatiile din presa turca nu au intarziat sa apara, speculandu-se ca onorariul actoului pentru implicarea acestuia in proiect, care a jucat alaturi de alti actori de succes, se ridica la peste 1 milion de dolari.

​Pe Halit Ergenc, telespectatorii il pot urmari interpretand magistral rolul lui Cevdet, odata cu difuzarea noilor episoade din serialul “Patria mea esti tu!”, difuzat in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si