Jennifer Lopez nu ratează nicio ocazie să încingă imaginația fanilor. Iar de Halloween e momentul perfect. Diva s-a transformat în drăcușorul sexy, îmbrăcată din cap până în picioare în latex roșu și sorbind dintr-un pahar de vodcă. Personajul ei a fost însă în topul favoritelor pe anul acesta. Iată încercarea lui David Beckham.

Citește și: VIDEO- Rețetă inedită pentru Halloween. Astăzi, la rubrica de gătit, Alina Laufer ne învață cum să preparăm crenvurști mumie și stixuri măturici

Ttot din lumea întunecată vine și Shakira, iar Gwen Stefani schimbă registrul cu un machiaj mult mai elaborat.

Ce ținută a ales Heidi Klum pentru petrecerea de Halloween

Se poate și mai extra? Da, pare să spună răspicat Heidi Klum. Supermodelul organizează în fiecare an o petrecere montenă de Halloween. De data asta ea a fost un păun, iar soțul, Tom Kaulitz, s-a deghizat în ou.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Într-o notă haioasă a întâmpinat Mariah Carey sărbătoarea. Vedeta a făcut un filmuleț-parodie în care sugera că perioada Crăciunului începe imediat după Halloween.

Alții au petrecut în familie. Usher și-a fotografiat cei 4 copii în costume inedite. Mezinii săi, de 2 și 3 anișori, au făcut senzație costumați în Supermario și prințesa lui.

Iar sărbătoarea s-a trăit din plin pe străzile din New York. Mii de oameni costumați au luat cu asalt metropola și au ținut o petrecere de speriat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si